UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 21 з 502

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Розвиваємо амбідекстрію – як це допоможе вам у роботі?

    16 червня 2022 2120

    Амбідекстрія – це володіння обома руками без яскраво вираженої «сильної» руки (правша чи лівша). Амбідекстрія буває вродженою або ж її можна розвинути в результаті тренувань. Про це й поговоримо в цій статті, а також про те, як розвиток амбідекстрії допоможе вам у роботі.

  • Чому колегам по роботі потрібно дякувати, і як правильно це робити?

    13 червня 2022 929

    Вміти правильно висловити подяку – не так уже й просто. Якщо ви мали щастя (чи нещастя) попрацювати на багатьох роботах за життя, вам чудово відомий той факт, що багато людей просто не вміють дякувати. Давайте розглянемо це питання докладніше – чому потрібно висловлювати подяку колегам по роботі та як правильно це робити.

  • Стендап в умовах війни: українські коміки, яких варто переглянути на вихідних (ч. 3)

    10 червня 2022 337

    Сьогодні в нас остання, третя стаття про українських коміків, яких варто переглянути, коли відпочиваєте від роботи. Не забуваємо, що розкисати усім нам тут, у тилу, категорично не можна.

  • Психологія воєнного часу: як допомогти собі та іншим під час війни

    7 червня 2022 457

    Часи для українців – та й для усього світу – різко змінилися. Ще пів року тому більшість із нас хвилювали питання, пов’язані з пандемією (вакцинуватися чи не вакцинуватися?), але зараз ми щодня прокидаємося з однією думкою: в країні війна, російська агресія не збавляє обороти, і якось потрібно з усім цим жахом щодня давати собі раду. І допомагати іншим, якщо є така можливість.

  • Штат чи фріланс: що вибрати під час війни

    5 червня 2022 484

    Давайте разом з Jobs.ua розберемось, чим відрізняється штатна робота від фрілансу, порівняємо їх недоліки та допоможемо визначитись з вибором в цей буремний час.

  • Як вийти із зони кар'єрного комфорту

    3 червня 2022 434

    Разом з Jobs.ua пропонуємо розібратися в чому загроза животіння на робочому місці та як розв'язати питання застою в кар’єрному розвиткові для спеціалістів.

  • Піднімаємо собі настрій та відпочиваємо: українські комікеси, яких радимо подивитися на вихідних (ч. 2)

    3 червня 2022 406

    У цій статті продовжуємо розмовляти про український стендап, а саме – про наших чарівних комікес, виступи яких ви можете переглянути на YouTube. Відпочиваємо і заряджаємося від них позитивних настроєм, бо розкисати нам тут, у тилу, категорично не можна.

  • Як правильно уповільнитися та не нашкодити кар’єрі

    2 червня 2022 290

    На заміну культу гонитви за успіхом приходить новий тренд, повністю протилежний йому за своєю філософією: slow life.  А оскільки наш портал присвячений пошуку роботи та працевлаштуванню, давайте розберемося з таким важливим питанням – Як правильно уповільнитися, і щоб при цьому не нашкодити своїй кар’єрі?

  • Хочете стати програмістом? Ось які якості потрібно розвивати

    1 червня 2022 682

    В одній з попередніх статей ми говорили за професію UI/UX-дизайнера, яка дозволяє ввійти в ІТ, не вміючи програмувати. Але якщо ви хочете стати програмістом, вам потрібно мати набір певних якостей, дещо відмінних від тих, якими володіє дизайнер.

  • Як повідомити на роботі, що ви на межі вигорання

    31 травня 2022 431

    Jobs.ua в цій статті дає практичні рекомендації, як заручитися підтримкою керівництва, щоб отримати потужну підтримку та допомогу під час синдрому хронічної втоми.

← CtrlCtrl →
21 з 502

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору