UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 23 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як діловій жінці почуватися своєю серед колег чоловіків?

    11 травня 2022 319

    Ми живемо в 21-му столітті, а жінки й досі продовжують боротися за свої права. Навіть у розвинених країнах серйозні проєкти чи керівні посади охочіше доручають очолювати саме чоловікам. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує жінкам декілька рекомендацій, щоб діловій жінці почуватися своєю серед колег чоловічої статі.

  • Як не перепрацьовувати на фрілансі?

    10 травня 2022 306

    Велика кількість завдань означає значно більше грошей, які ви заробите, вклавшись вчасно у всі дедлайни. Але водночас це є найкоротший шлях, який веде до перевтоми і стресу. Тому давайте поговоримо в цій статті, як не перепрацьовувати на фрілансі.

  • Як продумати та скласти кар’єрний план

    8 травня 2022 405

    Cвоєчасне планування робить процес побудови кар’єри керованим.

  • Робота в команді, якщо ви — одинак

    7 травня 2022 273

    Все це заради ефективних результатів всієї команди. І це правда, хіба може одна людина побудувати стабільний прибутковий бізнес? Через це одним з основних критеріїв пошуку співробітників в компанію сьогодні є командо орієнтованість.

  • Що подивитися в українському сегменті YouTube на вихідних?

    6 травня 2022 368

    Jobs.ua пропонує вашій увазі найцікавіші українські YouTube-канали, щоб відпочити на вихідних від роботи та зарядитися бадьорим настроєм в цей нелегкий час.

  • War-work balance – як продовжувати роботу, якщо в країні війна?

    5 травня 2022 449

    Здається, з 24 лютого триває один нескінченний жахливий день, в який нашу країну занурили «сусідоньки», які «ніколи ні на кого не нападають». І якщо вас всерйоз турбує питання, як продовжувати роботу, якщо в країні війна – можливо, викладені нижче поради допоможуть впоратися із щоденною тривогою та невизначеністю.

  • Декілька важливих порад, як не розкисати під час війни

    2 травня 2022 339

    Портал з пошуку роботи та працевлаштування Jobs.ua продовжує публікувати поради, як підтримувати себе в умовах війни. Адже психологічна стійкість – це не лише важлива передумова для підтримання власної психіки в стресових ситуаціях, а й важливий фактор задля збереження працездатності на високому рівні.

  • Психологічна резільєнтність - основний навичок під час війни

    29 квітня 2022 1528

    Сайт пошуку роботи Jobs.ua ділиться досвідом, як розвивати психологічну резільєнтність, щоб швидко адаптуватись до змін в цей непростий час.

  • Книги, щоб пережити війну та долати щоденний стрес: Франкл, біографія Черчилля і не тільки

    27 квітня 2022 383

    Портал з працевлаштування Jobs.ua підібрав для вас книги, які допоможуть впоратися з надмірними емоціями, втратою оптимізму та віри. Зверніть на них увагу, щоб мати сили в цей нелегкий час долати щоденний стрес.

  • Як зробити роботу з дому комфортнішою

    26 квітня 2022 457

    Полюбляєте працювати з дому, і робота в піжамі та з ноутбуком на колінах приваблює вас більше, ніж галасливий офіс? Тоді ця стаття для вас. А якщо ви змушені працювати віддалено, бо так наразі склалося ваше життя – в такому випадку поради, як зробити роботу з дому комфортнішою, будуть ще актуальніші та доречніші.


← CtrlCtrl →
23 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору