UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 24 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як розвивати креативне мислення

    24 квітня 2022 740

    Читайте цю статтю на Jobs.ua, щоб краще зрозуміти, які компоненти креативного мислення більше цінуються роботодавцями та як їх розвивати.

  • Як знайти підхід до складних колег на роботі?

    23 квітня 2022 457

    Про те, як знайти підхід до найскладніших колег на роботі та завжди мати доброзичливу робочу атмосферу в колективі - наша сьогоднішня стаття на Jobs.ua

  • Письменницькі вправи як чудовий засіб для збереження психічного здоров’я

    22 квітня 2022 277

    Щоб не втрачати навички продуктивної праці навіть попри війну в країні, потрібно дбати, зокрема, про своє ментальне здоров’я. Враховуючи цю важливу обставину, портал з працевлаштування Jobs.ua підготував для вас добірку письменницьких вправ, які стануть чудовим засобом для збереження психічного здоров’я в умовах війни.

  • Як успішно рости всередині компанії

    19 квітня 2022 323

    Кар’єрне зростання всередині компанії вигідне обом сторонам трудових відносин. Керівництву компанії це вигідно, бо краще на посаду призначити спеціаліста, який вже деякий час працює в компанії, аніж шукати стороннього фахівця. Та й самі співробітники, яких цікавить кар’єрний розвиток саме в цій компанії, проявляють більше зацікавленості до робочих процесів.

  • Що почитати під час війни, маючи під рукою тільки телефон?

    18 квітня 2022 356

    Це питання доцільно розглянути з двох причин. По-перше, купувати книги і до війни було недешевим задоволенням, а зараз – тим більше. А от читати чудову літературу, маючи під рукою тільки телефон – можна запросто. І все, що для цього потрібно – це, власне, телефон і десять-двадцять хвилин перерви на робочому місці.

  • Як правильно скласти комерційну пропозицію

    16 квітня 2022 820

    Вчіться складати бездоганний документ з Jobs.ua, як покроково формувати комерційну пропозицію у сфері продажу.

  • Як позбутися почуття провини під час війни

    14 квітня 2022 716

    Деякі українці, що живуть не в зоні активних бойових дій можуть відчувати провину, що з ними все нормально, хоча деяким їх співвітчизникам доводиться жити майже під кулями. Таке почуття виникає найчастіше під час війни або несприятливих екстремальних подій. Jobs.ua зібрали для вас поради, як поратись з синдромом, якщо помітили в собі відчуття провини та само докори.

  • Прості практики, щоб знизити тривожність та ефективно працювати

    14 квітня 2022 395

    Всім нам буває складно зосередитися на робочих завданнях, особливо в цей непростий час. А щоб ухвалювати правильні рішення на роботі, щоб ефективно працювати – погодьтеся, потрібно залишатися при здоровому глузді. Але що робити, коли «підступає», особливо на робочому місці?

  • Як захищати свої кордони на роботі

    12 квітня 2022 418

    Хто не вміє захищатися від агресії, зокрема пасивної, той ризикує стати об’єктом насмішок чи глузувань. Як від колег, так і від керівництва, якщо така поведінка саме в цьому колективі вважається прийнятною. Чим це загрожує тому працівнику, який не вміє захищати свої кордони на роботі, і як навчитися це робити? Давайте поговоримо на цю важливу тему.

  • Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

    12 квітня 2022 390

    Під час війни запустилось багато цікавих проектів та стартапів, що націлені на підтримку українців будь-якої сфери діяльності та прошарку. Один з них «Працюю на перемогу».


← CtrlCtrl →
24 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору