UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Особисті якості на роботі

Публікації "Особисті якості на роботі"

Сторінка 3 з 35

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Soft skills, або розвиваємо наші особисті якості

    21 травня 2022 623

    В цій статті поговоримо про одну з найважливіших речей для кожного з нас – про розвиток власної особистості. А якщо точніше, про soft skills, тобто про ті соціально-психологічні навички, які залежать від нашого характеру і не пов’язані з якоюсь конкретною професією.

  • Як розвивати креативне мислення

    24 квітня 2022 743

    Читайте цю статтю на Jobs.ua, щоб краще зрозуміти, які компоненти креативного мислення більше цінуються роботодавцями та як їх розвивати.

  • Жахливі помилки, які ви можете зробити на роботі

    16 березня 2022 851

    Jobs.ua пропонує вашій увазі цілий перелік помилок, на яких ми деколи ловимо себе та продовжуємо рефлекторно їх робити. Можливо, погляд зі сторони дозволить ці помилки усвідомити. Тож давайте виправлятися.

  • Поради з самомотивації

    12 грудня 2021 1042

    В цій статті ви знайдете відповіді на питання: чому самомотивацію вважають рушійною силою спеціаліста, як вона працює, а також знайти практичні поради, що здатні налаштувати на продуктивну роботу.

  • Як розвивати емоційний інтелект

    30 листопада 2021 672

    Про емоційний інтелект відносно недавно почали багато писати. Зрештою, як і досліджувати цю сторону нашої особистості. Тож у цій статті пропонуємо розглянути таку важливу тему, як розвивати емоційний інтелект. Також до вашої уваги – короткий огляд книг, які з різних сторін висвітлюють це питання.

  • Що допомагає лідерам приймати рішення

    26 жовтня 2021 691

    Знайомлячись із біографіями видатних людей, не перестаєш дивуватися тому факту, як їм вдавалося приймати вдалі рішення. Але і в таких людей траплялися ситуації, коли не було багато часу на обдумування або ж діяти доводилося практично всліпу.

  • Як підвищити власну цінність для компанії

    30 вересня 2021 525

    Менеджери компаній готові всіма силами утримувати працівників, які представляють для них довгострокову цінність. Такому працівнику не потрібно переживати за своє робоче місце; а коли він захоче піти, керівництво компанії запропонує підвищення зарплати та інші бонуси, аби залишився. Хочете бути таким працівником?

  • Як не приносити додому негативні емоції через роботу

    21 вересня 2021 423

    Часто трапляється так, що ми приносимо негативні емоції додому. Але транслювати своє розчарування і злість на близьких людей – це ускладнювати і без того непросте становище. Тому давайте з’ясуємо, як мінімізувати негатив по дорозі з офісу до власної домівки.

  • Здатність сфокусуватися на одному завданні допоможе стати продуктивнішим

    24 серпня 2021 648

    Давайте з'ясуємо, як здатність фокусуватися на одному завданні допоможе досягнути більшої продуктивності. І як, власне, навчитися цієї однозадачності.

  • Як побороти синдром самозванця

    13 серпня 2021 624

    Все частіше феномен синдрому самозванця став з’являтися в обіході психологів та робочій лексиці. Ця проблема все більше набуває популярності, тому що багато робітників помічають її у себе.

← CtrlCtrl →
3 з 35

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору