UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Особисті якості на роботі

Публікації "Особисті якості на роботі"

Сторінка 4 з 35

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як навчитися отримувати більше задоволення від роботи?

    7 липня 2021 585

    Якщо вам до болю знайома ситуація, коли робота не приносить задоволення, коли вам, так би мовити, доводиться «тягнути лямку» через дані собі та іншим людям обіцянки і зобов’язання – тоді ця стаття для вас.

  • Як підвищити креативність на роботі

    29 червня 2021 477

    Ваша креативність – це той цінний капітал, який може принести чимало користі і вам особисто, і компанії, в якій ви працюєте. Тож давайте дізнаємося в цій статті, як підвищити власний рівень креативності на роботі.

  • Як перестати лінуватися на роботі

    22 червня 2021 371

    Якщо ви задавались наступним питанням – Чому лінь зазвичай перемагає і як зробити так, щоб цього більше не відбувалося з вами? – ця стаття для вас. Тому давайте розберемося, як перестати лінуватися на роботі і взагалі – як зробити так, щоб лінь перед вами капітулювала.

  • Як урізноманітнити дистанційну роботу

    13 червня 2021 358

    Питання про те, як урізноманітнити дистанційну роботу, що робити щоб не сумувати та не вигоріти на дистанції, продовжує залишатися актуальним. Jobs.ua підібрав для вас найефективніші поради, як урізноманітнити та зробити комфортним дистанційну роботу.

  • Футбол як джерело натхнення для менеджера

    28 травня 2021 335

    Футбол – це чудова гра, безперечно, і вона не лише дає змогу провести чудово час і гравцям, і вболівальникам, а й може послужити джерелом натхнення для управлінців усіх рівнів. А як саме, давайте з’ясуємо це разом із Jobs.ua.

  • Як навчитися краще концентруватися на роботі

    25 травня 2021 453

    Як розвинути увагу, щоб із головою поринати в роботу, повністю відключаючись від зовнішніх подразників? Давайте докладніше розглянемо це питання.

  • Новачок, якого поважають: як отримати визнання на робочому місці, взагалі не маючи досвіду роботи

    2 квітня 2021 423

    Щоб не залежати від зовнішніх обставин занадто сильно, скористайтеся рекомендаціями, які зібрані нижче

  • Вчимося говорити чітко, грамотно і лаконічно

    17 березня 2021 1343

    Спостерігаючи за публічними виступами знаменитостей та політиків, чи не кожен з нас мріяв говорити так само чітко, лаконічно і виважено, беручи в полон і камерну публіку в невеликому кінотеатрі, і величезний стадіон, який реве від захвату від кожного слова.

  • «Й жнець, й швець...»: як швидко стати «мультизадачним працівником»

    16 березня 2021 576

    Виконуючи не складний алгоритм робочих дій та тренуючи де-які власні «м’які вміння» (soft skills), людина здатна опанувати й таке вміння, в тому числі.

  • Секрети щоденної продуктивності

    10 березня 2021 758

    Jobs.ua підготував для вас корисні поради, як оптимізувати свій робочий день.


← CtrlCtrl →
4 з 35

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору