UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Особисті якості на роботі

Публікації "Особисті якості на роботі"

Сторінка 8 з 35

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як стати незамінним співробітником

    31 березня 2019 311

    Особливе місце на співробітництві займають незамінні робітники. Незамінні співробітнки можуть все, і що найголовніше, завжди готові до співпраці і допомоги. Всім відомо, що такі робітники мають особливі привілегії в компанії. Наприклад, додаткові вихідні, через переробітку часу на роботі, закріплення робочого місця, навіть якщо в компанії відбувається скорочення штату. Тому позиція незамінного співробітника дуже необхідна, хоча досить важка.

  • Пять признаков хорошего руководителя

    11 березня 2019 428

    Управление рабочим персоналом - задача не из легких и каждый руководитель справляется с ней по-своему.

  • Як розвинути позитивний настрій на роботу

    4 березня 2019 1054

    Всі психологи тільки й кажуть про те, що потрібно шукати позитивний настрій до всього з чим людина зіткається в процесі спілкування та життя. Робота займає половину життя людини, тому важливо виховувати позитивний настрій на роботу. Робити це означає перебудувати внутрішньо себе і свої погляди на обставини, які виникають час від часу.

  • Как научиться не отвлекаться на работе?

    10 грудня 2018 498

    Чтобы работа выполнялась правильно и без ошибок, сотрудникам необходимо научиться внимательно ее выполнять, не отвлекаясь на сторонние факторы. Наверняка, вы и сами за собой замечали, что работа не всегда идет интенсивно и продуктивно. Со временем память рассеивается, и работник отвлекается от тех задач, которые выполнял. Что в таком случае предпринять?

    Если вы взялись за такую цель, как научиться не отвлекаться на работе, то первое с чего вам необходимо начать – понять, что именно отвлекает вас от работы.

  • Как использовать прокрастинацию во благо?

    21 жовтня 2018 356

    Прокрастинация – добровольная лень вопреки задачам, поставленным вашим начальником перед вами. И, конечно, если вы не успели сдать все в срок, то получите выговор от начальника. Психологи утверждают, что из всего можно получить свою выгоду, а прокрастинацию использовать во благо. Сегодня мы готовы поделиться с вами практическим опытом, как можно использовать прокрастинацию себе во благо.

  • Как стать мастером в любом деле

    3 жовтня 2018 472

    В том, чтобы быть высококлассным специалистом заинтересован любой работник. Учиться необходимо всегда, особенно если речь идет о пользе для карьеры или профессии. Если вы хотите и правда стать мастером в своей работе, то научитесь быть мастером в любом деле и тогда успех вам гарантирован. Как же научится быть мастером в любом деле, кода порой ты даже одного дела не можешь осилить и довести до конца? Попробуйте разобраться вместе с Jobs.ua.

  • Умнеем с удовольствием

    12 вересня 2018 364

    Развивать свой мозг можно самыми разными способами, занимаясь не только серьезными и, нередко скучными для обывателя, науками, но и довольно приятными и интересными хобби

  • Пять вопросов, которые помогут найти хорошую работу

    22 липня 2018 570

    Мечтаете о хорошей работе? Пора мечты реализовывать в реальность!

  • Про те як стати незамінним співробітником

    17 липня 2018 595

    Майже в кожному колективі є незамінні співробітники, які можуть допомогти з будь-яким питанням на роботі. Вони знають про всі події в компанії, завжди готові допомогти, а головне знають як це зробити. Такі люди частіше за все довго лишаються працювати в компанії та мають свої привілеї: якщо надумаєте звільнятися, вам скоріше за все запропонують підвищення, ви не підлягаєте звільненню в разі скорочення штату працівників та багато іншого. Хто б не хотів мати такі переваги на роботі? Тож сьогодні шукаємо єдину формулу, як стати незамінним співробітником на улюбленій роботі?

  • Если вами не довольны на работе

    30 червня 2018 532

    Темная полоса случается не только в жизни, но и на работе. Если вы начали замечать, что начальство и сотрудники высказывают недовольство в ваш адрес, то это самый первый признак того, что нужно что-то менять. Народная поговорка говорит: «Хочешь изменить мир – начни с себя». Это отличное начало в работе над собой как дома, так и на работе.


← CtrlCtrl →
8 з 35

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору