UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Співбесіда без проблем

Публікації "Співбесіда без проблем"

Сторінка 54 з 56

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Вас одолевает волнение?

    28 грудня 2005 31309

    Вы приходите на собеседование, и у вас от волнения начинают дрожать коленки, а лоб покрывается испариной? Такая ситуация типична для многих, правда, симптомы столь ярко проявляются не у всех соискателей. Как преодолеть возникшее волнение, или вообще не допустить его появления? Давайте попробуем ответить на этот вопрос, на примере двух различных ситуаций.

  • ТОП 25 советов для тех, кому предстоит собеседование с работодателем

    1 березня 2006 214

    Предлагаем краткий свод советов для соискателей, составленный Маргарет Стин - автором популярных книг и статей по успешному трудоустройству.

  • Увійти, сісти, подивитися, промовчати... потрібно правильно!

    9 березня 2006 186

    Ф. Эндікот з Бостону (США) на основі опитування менеджерів з персоналу здійснив ранжування причин відмови у отриманні роботи.

  • Як пройти співбесіду з роботодавцем?

    9 березня 2006 273

    Давши точні та чіткі відповіді на запитання інтерв’юера, ви, у свою чергу, маєте поставити ряд власних питань.

  • Як провести співбесіду

    9 березня 2006 490

    Існує величезна кількість книг, статей, заміток, навіть цілих зведень правил для претендентів — і при цьому лиш жалюгідні крихти інформації дістаються людям «по інший бік барикад»: працедавцям. співбесіді, такі...

  • Перше враження про кандидата: з чого воно складається?

    9 березня 2006 210

    Пунктуальність, зовнішній вигляд, поведінка на співбесіді, коммунікабельність, схильність до конфліктів...

  • 25 порад при підготовці до співбесіди

    9 березня 2006 325

    Пропонуємо стислий звід порад для претендентів, складений Маргарет Стін — автором популярних книг і статей з успішного працевлаштування.

  • Як оцінити результати співбесіди

    10 березня 2006 371

    Вправний здобувач намагається отримати максимум результатів від кожної співбесіди навіть у випадках, коли наражається на пряму відмову чи розуміє, що роботу йому, швидше за все, не запропонують. Якщо після співбесіди ви можете чітко сформулювати і оцінить результати по кожному з зазначених вище чотирьох пунктів, ви відвідали співбесіду недарма. А для того, щоб правильно оцінити свої результати, їх слід порівняти з тим, чого досягає дійсно вправний здобувач.

  • Як не стати жертвою провокації інтерв'юера на співбесіді

    10 березня 2006 221

    Отже, ви — у повній бойовій готовності. Склали ідеальне резюме, озброїлися інформацією про роботодавця, освіжили подих і необхідні навички, підготували виграшні відповіді на типові запитання, виспалися і правильно вдяглися...

  • «Продайте» себе роботодавцю (ще раз про співбесіду)

    10 березня 2006 348

    Запрошення на співбесіду, тобто на зустріч з роботодавцем, можна сприймати як запрошення на переговори про укладення угоди.


← CtrlCtrl →
54 з 56

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору