UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Прийом на роботу

Публікації "Прийом на роботу"

Сторінка 2 з 13

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Отримали перше запрошення на працевлаштування: чи погоджуватися відразу

    3 вересня 2020 561

    Після того як ви вислали резюме разом з супровідним листом, успішно пройшли співбесіду в кілька етапів, як результат отримали бажане й очікуване запрошення на роботу. Однак, фахівці-коуочі радять не поспішати радіти позитивному результату. Чому? Дізнаймося далі.

  • Навички, які цінують роботодавці в кандидатах

    28 серпня 2020 1151

    Для того, щоб бути впевненими в успішному проходженні співбесіди, ви повинні не тільки знати, які навички шукають рекрутери в кандидатах, а й володіти ними досконало. Разом з jobs.ua визначимо ці навички й проаналізуємо, чому вони так необхідні тим, хто шукає роботу.

  • Як позбутися страху не знайти роботу?

    19 серпня 2020 635

    Здавалося б, яке відношення почуття страху має до роботи? Виявляється – безпосереднє. Відчуття необхідності в отриманні нової роботи викликає у більшості претендентів насамперед почуття страху. Як не дивно в основі того, що пошук роботи завжди закінчується успішно і здобувач отримує роботу, лежить саме почуття страху не знайти роботу, і воно є сильним мотивуючим фактором.

  • Не беруть на роботу - неочевидні причини

    31 липня 2020 978

    У кожного з нас настає момент, коли потрібно шукати роботу. Буває, співбесіда проходить вдало, але пропозиція зайняти заповітну посаду не надходить. Чому? У кожної компанії є список причин, за якими співробітник гарантовано отримає відмову. Вони не завжди очевидні.

  • Тестове завдання для кандидата: ідеальний шанс чи пастка?

    1 липня 2020 451

    Краще один раз побачити людину в ділі, ніж сто разів почути про її неймовірні можливості. Саме цього принципу дотримуються роботодавці, які відкривають нові вакансії. Красиво написане резюме та успішна співбесіда не гарантують стовідсоткового працевлаштування. Саме тому в Україні активно шириться практика виконання тестового завдання потенційним співробітником

  • Чим пояснити велику перерву в робочому стажі

    3 червня 2020 537

    Причин для перерви в трудовому стажі може бути велика кількість, але в більшості випадків у людей рано чи пізно виникає необхідність шукати нову роботу. І ось тут виникає питання: «Чи не стане це перешкодою у процесі пошуку?»

  • Нова Пошта шукає нових співробітників

    28 березня 2020 415

    Через зростання попиту на доставку в умовах карантину, Нова Пошта оголосила про додатковий набір 2000 співробітників по всій Україні. Зокрема, на вакансію кур'єра, що допоможе людям отримати потрібні їм продукти харчування, ліки, засоби індивідуального захисту.

  • Хитрощі успішної співбесіди

    19 січня 2020 657

    Стати найкращим кандидатом на привабливу вакансію мріє кожен, хто шукає роботу. Проте показати свою компетентність, випромінювати впевненість, підкреслити перспективність не так вже й легко. Часто страх та хвилювання беруть гору, і тоді всі зусилля зводяться нанівець.

  • Як визначити атмосферу в новому колективі?

    27 грудня 2019 654

    Коли ми погоджуємося на нову роботу, то перш за все думаємо про те, що доведеться робити або ким треба бути. Чи достатньо цього? Відповідь можна знайти у статті.

  • Вік роботі не завада

    9 грудня 2019 406

    Працювати в молодому колективі треба вчитися, особливо консерваторам, які часто закриті до всього нового. Якщо ви так само помічаєте за собою проблемність у спілкуванні з молоддю в вашому колективі, якщо хочете навчитися гармонічно співіснувати з молоддю, то наші поради стануть вам допомогою в цьому


← CtrlCtrl →
2 з 13

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору