UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Кар'єра

Публікації "Кар'єра"

Сторінка 4 з 71

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Ознаки того, що ви готові стати керівником

    2 квітня 2022 1284

    Щоб робоча команда ефективно працювала, та приносила відповідні результати, керівник повинен бути справжнім лідером та мати здібності, риси характеру організатора. Дізнавайтесь про них з цієї статті.

  • Негативні думки, що руйнують кар’єру

    31 березня 2022 502

    Чимало негативних думок, які постають між нами і нашою кар’єрою, успішно працюють на її знищення. Але як їм ефективно протидіяти? Що робити з негативним мисленням, яке здатне зруйнувати нашу кар’єру? Давайте з’ясуємо далі в статті.

  • Типи кар'єрного розвитку

    26 березня 2022 2443

    Під розвитком кар'єри розуміють ті дії, що спеціаліст здійснює для виконання свого індивідуального плану розвитку чи просування. Виділяють два його типи: вертикальний й горизонтальний. Сьогодні на Jobs.ua більше детально роздивимось плюси й мінуси кожного.

  • Стереотипи та міфи про кар’єру

    24 березня 2022 459

    Ми приймаємо рішення стосовно своєї кар’єри, не завжди керуючись власними бажаннями. Досить часто це – вплив нашого оточення. А також безліч стереотипів та міфів про кар’єру, які оточують нас звідусіль. Тож давайте з’ясуємо, які хибні уявленні про кар’єру досить побутують в головах людей.

  • Швидке просування кар’єрними сходами, найважливіші рекомендації

    5 січня 2022 382

    Давайте разом із Jobs.ua спробуємо з’ясувати, які найважливіші рекомендації можна почати застосовувати в своїй повсякденній роботі, щоб зрушити з місця свою кар’єру.

  • Як провести зимові свята з користю для кар’єри

    24 грудня 2021 409

    Час мріяти та планувати професійно!

  • Як подолати кар’єрну кризу

    18 листопада 2021 608

    Криза – це брак розвитку, хіба не так? Коли людина відчуває, що, можливо, все й робить правильно (принаймні, так видається), але в реальності стає помітно, що кар’єра заштопорилась на одному місці. Як подолати кар’єрну кризу? Давайте разом поміркуємо, як усвідомити це і які реальні кроки потрібно зробити в цьому напрямку, щоб навчитися долати подібні кризи з найменшою шкодою для свого благополуччя.

  • Секрети успішного виступу на конференції

    28 жовтня 2021 958

    Ціль спікера – вплинути на аудиторію. Змусити задуматися над сказаними словами, над проблемою, яку він обговорює перед присутніми. Саме так, обговорює, адже кожен виступ – це взаємодія із учасниками заходу, навіть якщо вони мовчать під час вашого виступу і тільки слухають. Які секрети успішного виступу на конференції? Читайте в статті.

  • Речі, які можуть зруйнувати вашу кар’єру

    15 липня 2021 627

    Припуститися помилки на роботі можна цілком випадково. Або через обставини, які від нас не залежать. Тобто речей, які можуть зруйнувати кар’єру, позбавити вигідної посади і т.д. – насправді може виявитися предостатньо. Тож давайте розберемося, яких моментів варто остерігатися, щоб не переживати за свою кар’єру.

  • Як перестати спізнюватися на роботу

    7 липня 2021 1105

    На жаль, для чималої кількості українців, регулярні спізнення на роботу, вже встигли увійти до звички, яка почалася із невеличких затримок «на каву» або таких, що відбувалися за іншими, цілком «неважливими» обставинами


← CtrlCtrl →
4 з 71

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору