UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Кар'єра

Публікації "Кар'єра"

Сторінка 6 з 71

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Кілька правил для кар’єристів

    14 жовтня 2020 365

    Ви не лише мрієте про гарну кар’єру, алей і плануєте її. Вам це вдасться, якщо будете активні й помітні керівництву компанії. Якщо ж навпаки, сидітимете тихо, мов миша, боячись зайвий раз потрапити на очі начальству, то підвищення навряд чи отримаєте. Пропонуємо разом з jobs.ua кілька правил успішної побудови кар’єри від головної героїні одної з американських кінострічок.

  • Що робити, якщо не вдається досягти поставленої мети

    5 жовтня 2020 541

    Так трапляється, що багато хто з нас у своєму житті роками тримається за безглузді або недосяжні цілі через те, що боїться визнати свої помилки. А коли реалії змушують нарешті змінити курс, виявляється, що інші можливості вже недоступні. Що ж робити в такій ситуації?

  • Будуємо кар’єру без перевтоми та професійного вигорання

    29 вересня 2020 342

    Просуваючись кар’єрними сходами, ми часто не шкодуємо себе: працюємо понаднормово і у вихідні, щоб зробити більше, ніж наші колеги, щоб швидше завершити один проект і взятися за інший. На жаль, за кожним потужним ривком нас чекають, окрім кар’єрних «зірочок», перевтома та професійне вигорання. Але цьому можна запобігти, розширюючи власні знання по цій темі і, звичайно, застосовуючи їх на практиці.

  • Як за допомогою маленьких кроків змінити своє життя

    29 вересня 2020 727

    Ми часто думаємо, що лише грандіозні й масштабні дії можуть змінити життя. Переїхати в інше місто чи країну, змінити професію, нарешті записатися на додаткові курси чи купити абонемент в басейн. Це все добре. Однак маленькі кроки щодня у певному напрямку теж можуть змінити життя. Такому, так би мовити, мистецтву можна легко навчитися.

  • Як отримати підвищення

    14 вересня 2020 739

    Готового алгоритму для побудови успішної кар'єри немає. Але є прості правила, виконання яких дозволить досягти успіху. Їх ефективність доведена практикою, тому варто взяти до уваги хоча б декілька з них

  • «Ліфти» замість «сходинок»:про що треба пам'ятати, будуючи сучасну кар'єру

    14 вересня 2020 404

    Зміни відбуваються не лише, у безпосередньо професійній сфері та технічному обладнанні робочого процесу, навіть самі принципи пошуків роботи та робітників, змінюються

  • Синдроми, які заважають кар'єрі

    8 вересня 2020 544

    Існують такі "перешкоди", які людина може й не помічати, що не заважає цим проблемам, існувати у підсвідомості людини, роблячи свою погану справу

  • П’ять професій в сфері ІТ, якщо не вмієте програмувати

    17 серпня 2020 458

    Коли дуже хочеться працювати в сфері ІТ-технологій, але кодити не вмієте і взагалі – це ні разу не ваше заняття, можна спробувати себе на іншій посаді.

  • Кар'єрні сходи: куди ведуть сьогодні

    28 червня 2020 478

    За останні роки ринок праці значно змінився, а разом з ним і наші можливості. Так на думку бізнес-коучів кар'єрні сходи сьогодні вже нікуди не ведуть. Нам потрібно вже звикати, що ідеальної трудової біографії більше не існує. Що ж змінилося і як належить змінитися нам?

  • Як змінити професію без перешкод

    4 червня 2020 382

    Перехід з однієї спеціальності в іншу впливає на певні аспекти життя – змінюються звичний розпорядок, коло спілкування, фінансове становище. Важко відразу зважитися на подібні зміни. Для того щоб все пройшло гладко, треба знати, яким аспектам важливо приділити увагу в період, коли ви тільки починаєте замислюватися про зміну роботи або професії.


← CtrlCtrl →
6 з 71

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору