UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Кар'єра

Публікації "Кар'єра"

Сторінка 7 з 71

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Кар’єра під час кризи: декілька кроків до успіху

    14 травня 2020 796

    З переходом в режим самоізоляції завантаження по основній роботі не зменшилося? Але ж не доводиться витрачати кілька годин в день на дорогу до офісу. Здавалося б, вільний час можна витратити на те, щоб освоїти нові професійні навички. Прекрасно це розуміючи, ми... нічого не робимо. Зрушити з мертвої точки допоможуть поради кар'єрних стратегів.

  • Що робити, якщо ви втомились працювати понаднормово

    29 квітня 2020 725

    Якщо ви почали розуміти, що ентузіазм на виконання всіх посадових обов'язків, якими вас навантажують, вичерпався, пора вживати заходи. Не варто думати, що багато працювати, не знаючи відпочинку, в XXI столітті є нормою

  • Тайм менеджмент на роботі та в особистому житті

    21 квітня 2020 1730

    Навчившись працювати із врахуванням тайм-менеджменту, людина отримує ефективний інструмент, що робить а результати праці максимально ефективними

  • Що таке кар'єрний план та як правильно його скласти

    18 лютого 2020 2494

    В житті сучасної ділової людини постійно щось відбувається. Одна за іншою змінюються події і дати. Важливо вміти пристосовуватися до змін, а не плисти за течією. Допоможе у цьому розроблений індивідуально детальний і збалансований план, мета якого, наприклад, побудувати успішну кар'єру. Такий підхід — вірний шлях стати професіоналом, зробити своє життя цікавим та вдалим.

  • Як знайти спільну мову з керівником

    19 січня 2020 1010

    Для будь-якої сучасної людини робота і кар’єрне зростання – важливі аспекти життя. Напевне, багатьом хочеться в повній мірі розкрити і реалізувати внутрішній потенціал, завоювати повагу колег і керівника. Для досягнення бажаних цілей необхідно не лише бути висококласним спеціалістом, а й вміти налагоджувати контакт з людьми.

  • Досягаємо нові висоти в новому році

    5 січня 2020 513

    Для багатьох українців прихід нового року знаменується з новими змінами у житті й на робочому місці. Більш ніж половина спеціалістів очікують вагомих змін на роботі: підвищення по службових сходинках, підвищення заробітної плати, відкриття власної справи, працевлаштування в топових компаніях. Хочеться вірити, що кожний спеціаліст зможе здійснити свою мрію щодо покращення робочих умов. jobs.ua створили для вас практичні поради, які допоможуть вам у досягненні власних завдань та мрій на найближчий рік.

  • Робота за спеціальністю

    16 грудня 2019 504

    Робота за спеціальністю у кожного роботодавця викликає довіру до здобувача. Для роботодавця цей факт з резюме спеціаліста свідчить, як мінімум, про те, що здобувач має теоретичне підґрунтя, яке допоможе отримати практичний досвід роботи, або поглибити цей досвід. Тому часто при відборі конкурентних пошуковців вибір падає на робітників за спеціальністю. Що не скажеш про самих здобувачів. Як показали опитування 41% спеціалістів не працюють за спеціальністю серед тих, хто отримав вищу освіту. Цей процент робітників працевлаштовуються з нуля в компанії на роботу без досвіду, проходять курси підвищення кваліфікації аби тільки почати нове життя та працювати там, де їм цікаво.

  • Hard та soft skills: які навички можуть вам допомогти на роботі

    13 грудня 2019 1934

    Такі поняття, як «hard skills» та «soft skills» - відносно нові, й означають певні «жорсткі» та «м’які» професійні та робочі навички, відповідно

  • Як запланувати творчий злет?

    10 грудня 2019 545

    Найкраще ми працюємо, коли заздалегідь плануємо перерви, а не влаштовуємо їх спонтанно. Про ефективний результат у творчій роботі.

  • Як побудувати нову кар’єру?

    6 грудня 2019 412

    Інколи виникають такі ситуації, коли хочеться відразу написати заяву про звільнення й бігти з роботи, щоб найскоріше зайнятися новою справою. Щоб емоції не брали верх, кілька порад від бізнес-тренерів.


← CtrlCtrl →
7 з 71

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору