UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Мотивація співробітників

Публікації "Мотивація співробітників"

Сторінка 2 з 11

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Підтримка ментального здоров’я працівників: конкретні кроки

    6 грудня 2021 952

    В одній з попередніх статей ми з’ясували, чому компаніям так важливо приділяти увагу ментальному здоров’ю співробітників. В даній публікації портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі конкретні кроки, як підтримувати ментальне здоров’я працівників на належному рівні.

  • Як складати план професійного розвитку працівника

    5 вересня 2021 1303

    Щоб уникнути передчасний перебіг кадрів в компанії, роботодавцю необхідно підготувати під робітників кожного напрямку, розряду, а іноді, навіть індивідуальний, план професійного розвитку співробітника.

  • Електронні цікавинки для офісу на основі Raspberry Pi

    16 серпня 2021 383

    Осучаснити робоче місце в офісі – та й сам офіс – допоможуть електронні пристрої на основі мікрокомп’ютера Raspberry Pi. Його можна придбати за кілька десятків доларів, а на його базі виготовити електронні пристрої, які привнесуть щось нове в атмосферу вашого офісу. Давайте розглянемо разом з Jobs.ua, які пристрої маються на увазі.

  • Менторинг: що це таке і для чого він потрібен

    3 червня 2021 2283

    В житті може трапитися ситуація, що виникне необхідність звернутися за наставництвом до більш досвідченої людини. Це буде корисним як для професійного зростання, так і для особистісного розвитку.

  • Позитивна та негативна мотивація на роботі: що краще працює?

    12 квітня 2021 1693

    Саме ці два типу мотивації, здебільше визнають та застосовують роботодавці світу

  • Емоційне вигорання працівників – як роботодавцям боротися з цим негативним явищем?

    4 березня 2021 1060

    З цим негативним синдромом стикається все більше людей. Як роботодавцю чинити в такій ситуації? Чи може він ефективно протидіяти емоційному вигоранню своїх підлеглих?

  • Як надихати творчу команду, якщо ви її лідер

    8 лютого 2021 493

    Що робити, коли «горить» важливий проект, а то й декілька, а в творчої команди сіли батарейки? Jobs.ua підготував для вас кілька корисних порад.

  • Як заохочувати працівників, щоб не втратити цінні кадри

    11 січня 2021 1193

    Буває так, що корпорації обіцяють заохочення своїм співробітникам, а потім забувають про це. Так виникає криза довіри до керівництва, яка, зокрема, має досить печальний результат – цінні кадри покидають компанію.

  • Чим корисна вдячність для бізнесу

    17 листопада 2020 885

    Про почуття вдячності видатними людьми сказано багато прекрасних слів. Наприклад, давньогрецький байкар Езоп зауважив, що «Вдячність – ознака благородства душі». З цим твердженням важко не погодитися, чи не так? Іноді слова підтримки важать дуже багато, і можуть надихнути на нові звершення.

  • "Віддалені" коронавірусом: як "все це" працює

    21 березня 2020 562

    Діставши бажану віддалену роботу, сучасні працівники мають звернути увагу наявність чималої кількості спокус та на вплив домашніх звичок.

← CtrlCtrl →
2 з 11

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору