UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Мотивація співробітників

Публікації "Мотивація співробітників"

Сторінка 3 з 11

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Робота в Україні

    5 лютого 2020 658

    Кожен другий українець, що працює, незадоволений своїм поточним місцем роботи

  • Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

    15 жовтня 2019 590

    Коли ротодавець працевлаштовує спеціалістів, він бере на себе відповідальність утворити зручні умови роботи та забезпечити спеціаліста всім необхідним для його діяльності та розвитку. Всі ці заходи дуже ефективно його стимулюють та мотивують. До кожного спеціаліста роботодавець повинен мати власний підхід та знати, які засоби мотивації будуть працювати для нього.

  • Причини звільнення співробітників

    16 вересня 2019 843

    Тож, причини чому люди звільняються з роботи, фактично дві, й виникаючи позапланово. Вони обидві здатні нанести суттєву шкоду нормальному розвитку бізнесу.

  • Як правильно поставити KPI співробітникам

    11 вересня 2019 709

    При всій, «простоті» питання, справжні професіонали з керування людськими ресурсами, відмічають важливість правильного встановлення KPI співробітникам та контролю за його виконанням.

  • Нематериальная мотивация для сотрудников

    21 червня 2019 507

    Сама по себе, нематериальная мотивация предполагает создание определенных внутренних мотивов у персонала, которые напрямую не связаны с материальным вознаграждением, но стимулируют последних к более эффективной работе

  • Как не терять мотивацию на работе

    21 квітня 2019 458

    Даже работая на вынужденной работе, необходимо делать свое дело качественно, от этого зависит и востребованность сотрудника, и его собственное психическое состояние.

  • "Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

    30 квітня 2019 496

    Не фокусуйтеся на фіналі, а зосередитеся на старті своєї роботи. Для вас старт – це набагато важливіше за будь-який фінал.

  • Від чого слід відмовитись прямо зараз, щоб не зіпсувати мотивацію

    11 квітня 2019 348

    Мотивація співрробітника - це рушійна сила кожного спеціаліста.

  • Учимся эффективным методам мотивации у лидеров

    13 листопада 2017 853

    Мотивация рабочего персонала – очень важный и нужный процесс в общении начальства с коллективом, с помощью которого работодатель может влиять и побуждать к действию сотрудников. Чтобы прибегать к таким мотивационным методам, необходимо очень хорошо знать свой коллектив. Для этого производится определенная работа с психологом и HR-менеджером, которые помогают определить мотивы труда каждого сотрудника в отдельности.

  • Опять фриланс? Нет - это "гибкий график"!

    25 жовтня 2017 770

    Все чаще на рынке труда страны...


← CtrlCtrl →
3 з 11

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору