UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 10 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як працювати з негативними відгуками про компанію

    6 лютого 2022 676

    Сьогодні розбираємось на Jobs.ua, як працювати з негативними відгуками.

  • Бізнес і ментальність японців: чому для них стабільність важливіша прибутку?

    3 лютого 2022 561

    Японія століттями була закритою для європейців країною. Ізоляція від усього світу зробила японців унікальними у багатьох відношеннях. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам розібратися у такому цікавому питанні, як співвідноситься ментальність японців з веденням бізнесу, і чому для них стабільність важливіша прибутку.

  • Як підтримати співробітника після перерви в кар’єрі

    29 грудня 2021 643

    Після тривалої перерви в кар’єрі не кожен співробітник може відразу повернутися до повноцінної роботи. Обставини, які призвели до перерви в кар’єрному розвитку, теж різняться між собою. Розглянемо, як підтримати співробітника після перерви в кар’єрі, враховуючи різні життєві ситуації, які змусили його перервати професійну діяльність.

  • Як лідеру сформувати довіру в команді

    19 грудня 2021 2010

    Jobs.ua має для вас практичні поради, які звички слід мати керівникам та лідерам, щоб побудувати сприятливу атмосферу та дружні стосунки.

  • Підтримка ментального здоров’я працівників: конкретні кроки

    6 грудня 2021 885

    В одній з попередніх статей ми з’ясували, чому компаніям так важливо приділяти увагу ментальному здоров’ю співробітників. В даній публікації портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі конкретні кроки, як підтримувати ментальне здоров’я працівників на належному рівні.

  • Як креативно наймати людей на роботу

    5 грудня 2021 458

    Креативні вакансії часто потребують креативних тестових завдань, але хто сказав, що технічні вакансії не можна подавати креативно? Ми спробуємо вам допомогти в вирішенні цього завдання.

  • Причини, чому працівники не спілкуються з керівниками

    2 грудня 2021 631

    Відсутність у колективі конструктивного зворотного зв’язку призводить до ряду проблем: співробітники частіше піддаються стресу, що в кінцевому підсумку веде до професійного вигорання і погіршує мікроклімат в команді. Чому так відбувається? Давайте з’ясуємо, які найпоширеніші причини, чому співробітники не наважуються на зворотний зв’язок із своїм керівництвом.

  • Чому негативні стимули мотивації не працюють

    23 листопада 2021 563

    На жаль, у нашій країні ще з радянських часів укріпилася традиція спонукати працівників до діяльності за допомогою негативних стимулів мотивації. Але такий підхід в управлінні персоналом не надто ефективний. В цій статті з’ясуємо, чому він не працює і що можна запропонувати натомість.

  • Жадібні керівники: як долати цю рису характеру?

    19 листопада 2021 366

    Жадібний керівник – певною мірою лихо для компанії і особливо для своїх підлеглих, як вважаєте? Він і на техніці намагається зекономити, і на зарплатах і преміях, та на чому завгодно! Тож портал Jobs.ua пропонує поміркувати над питанням, як боротися з власною жадібністю керівникам на робочому місці.

  • Як оцінити навички активного слухання

    16 листопада 2021 1341

    Нечасто зустрінеш співрозмовника, який вміє по-справжньому вислухати. Найчастіше як буває: ми або не надто розуміємо, про що говорить наш співрозмовник, або банально не чуємо його, бо нам кортить самим висловитися. Прокачуючи навички активного слухання, ми можемо навчитися усувати ці та багато інших проблем в міжособистісній взаємодії.


← CtrlCtrl →
10 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору