UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 16 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Особливі якості видатних людей

    9 вересня 2020 372

    Двадцять років науковці вели дослідження щодо складової успіху людини. Це й аналітичні дані коучингу високої результативності, й великі дані про успішних людей в усьому світі, отримані через опитувальники, структуровані інтерв'ю та професійні методи оцінки. Прийшли до висновку, щоб стати успішним у вибраній сфері діяльності, необхідно володіти відповідними конкретними якостями. Тоді досягнете в довгостроковій перспективі процвітання і благополуччя.

  • Крик на роботі: як його сприймати і як захиститися від нього

    7 вересня 2020 1521

    Як би нам цього не хотілося, але досить часто ми стикаємося з потоком негативних емоцій, виражених через крик, грубість, хамство. На жаль, це так. В транспорті, магазині, вдома, на роботі... Кожен з нас може продовжити цей список. Більшу частину свого життя ми проводимо на роботі. Що ж робити, коли підвищений тон, який переходить в крик – це повсякденний стиль спілкування вашого керівника або колег?

  • Секрети успішного делегування

    4 вересня 2020 721

    Вміти «ділитися роботою» означає така її організація та розподіл між членами команди, яка призведе до максимально ефективного виконання завдання

  • Кілька кращих фільмів про пошук роботи

    22 серпня 2020 860

    У період тривалого працевлаштування найкращим засобом для зняття стресу буде перегляд фільмів, тим чи іншим чином пов'язаних з темою пошуку роботи. Jobs.ua підготував для вас невеличку добірку з кращих фільмів. Ці фільми, кожен в так чи інакше, дають можливість подивитися на пошук роботи з іншого боку і розділити свої власні почуття й емоції разом з головними героями.

  • Хто працює в ІТ

    19 серпня 2020 584

    В цій статті поговоримо про те, як виглядає середньостатистичний портрет українського ІТ-спеціаліста, а також – ІТ-спеціалістки, адже цю чудову перспективну професію починає опановувати все більше жінок і дівчат.

  • Держстат назвав основні причини безробіття серед українців, які мають вищу освіту

    10 серпня 2020 393

    Станом на серпень кількість офіційно безробітних українців тримається на позначці 516 тис. осіб. Близько половини від півмільйона безробітних громадян України – люди з дипломом ВНЗ.

  • Як правильно скласти діловий лист

    24 червня 2020 2298

    Перед складанням ділового листа треба розуміти, який саме вигляд він повинен мати

  • Як виглядатиме віддалена робота в майбутньому

    11 червня 2020 676

    Вже в найближчі десятиліття дистанційна робота буде організована зовсім по-іншому, ніж ми звикли. Навіть теперішня ситуація з пандемією дала можливість людству переосмислити багато важливих моментів в сфері наших відносин, спілкуванні, а також в сфері робочих стосунків.

  • Як «правильно» повернути до роботи працівників після завершення карантину

    5 червня 2020 567

    Початок літа ознаменувався тим, що майже на всій території України відбулося послаблення карантинних заходів, а це означає, що люди поступово повертатимуться до звичних умов праці. Не всі, звичайно, адже багато хто зміг адаптуватися до дистанційного режиму роботи. Але для тих, хто повертається на своє звичне місце, сайт Держпраці опублікував усі необхідні роз’яснення, як «правильно» повернутися до передкарантинного режиму праці.

  • Про що частіше за все брешуть у резюме та на співбесіді

    3 червня 2020 652

    Деякі претенденти вважають цілком нормальним іноді відійти від правди. Ймовірно, гарне резюме покращує самооцінку, людина відчуває себе впевнено перед співбесідою, сподівається підвищити власні шанси на швидке та вигідне працевлаштування. З позиції пересічної людини такий маневр можна зрозуміти, але з погляду ділової етики так робити однозначно не можна


← CtrlCtrl →
16 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору