UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 15 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Що робити, якщо немає відгуків на вакансію від здобувачів

    21 грудня 2020 926

    Створення привабливої вакансії – не таке вже й просте заняття, як може видатися на перший погляд. Не кожен фахівець зможе впоратися з цим завданням. Щоб створити цікаву вакансію, потрібен не лише аналітичний підхід, а й творчий.

  • Світовий ринок праці "ризикує" стати максимально віртуальним

    28 листопада 2020 916

    Згідно результатів дослідження, більш ніж 89% претендентів, обов’язково витрачають власний час, щоб знайти максимальну інформацію про роботодавця

  • Чим корисна вдячність для бізнесу

    17 листопада 2020 872

    Про почуття вдячності видатними людьми сказано багато прекрасних слів. Наприклад, давньогрецький байкар Езоп зауважив, що «Вдячність – ознака благородства душі». З цим твердженням важко не погодитися, чи не так? Іноді слова підтримки важать дуже багато, і можуть надихнути на нові звершення.

  • Приймаємо іноземця на роботу: законодавчі аспекти, які слід знати

    10 листопада 2020 643

    Якщо ваша компанія виходить на міжнародний рівень, це означає, що серед ваших підлеглих можуть опинитися іноземні працівники. Jobs.ua дізнавалися, які законодавчі аспекти слід знати, щоб прийняти на роботу іноземця.

  • Як почати роботу в колективі на керівній посаді

    30 жовтня 2020 2020

    Більш складною виявляється ситуація, коли вас одразу назначають керівником у новий для вас колектив й необхідно, щоб команда не зустріла вас "у багнети".

  • Секрети ефективних переговорів від колишнього співробітника ФБР Кріса Восса

    29 жовтня 2020 805

    На роботі, та й у повсякденному житті, успішні стосунки з іншими людьми залежать від нашого вміння домовлятися. Але досить часто ми не з того боку підходимо до процесу ведення переговорів. Кріс Восс у своєму бестселері «Ніколи не йдіть на компроміс. Техніка ефективних переговорів» розкриває секрети ефективних перемовин, набутих і опрацьованих ним під час служби у Федеральному Бюро Розслідувань.

  • Справили негативне враження: спробуймо його виправити

    27 жовтня 2020 541

    Колись так станеться, і ви дізнаєтеся, що керівництво вважає вас безвідповідальним, колеги – неробою та клоуном. Що в такому випадку робити? Змінити навколо себе людей чи, можливо, попробувати все ж таки виправити це негативне враження на більш позитивне. На думку психологів, змінити погане враження оточуючих про себе можна двома способами.

  • Як працювати з педантами

    7 жовтня 2020 441

    На роботі ми інколи стикаємося з дивною поведінкою колег. Одні регулярно забувають про свої обов’язки, інші говорять грубощі оточуючим, треті всіх у чомусь підозрюють. Цей перелік можна ще продовжувати. Однак тема цієї статті – педанти. Уважність до деталей, охайність і відданість роботі – це досить корисні й необхідні якості. Але все повинно бути в міру.

  • Новини ринку праці: мінімалка «віра», безробіття «майна»

    24 вересня 2020 726

    Сучасна мінімальна заробітна платня в Україні, що станове 5 000 гривень, таким чином зростає на чималі 30%

  • Важливі правила етикету, які ви могли не знати

    11 вересня 2020 1801

    Щоб справити гарне враження, важливо з’являтися на ділових зустрічах, обідах і званих вечерях гарно вбраним, зі стильною зачіскою і т. д. Але це тільки одна сторона справи. Інший, не менш важливий аспект – те, як ми поводимося в суспільстві.


← CtrlCtrl →
15 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору