UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 18 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Десять заповідей для HR менеджера

    18 лютого 2020 1120

    Human Research manager (HR-менеджер), або аналітик з персоналу – це керівник трудових ресурсів, якому знайдеться місце у будь-якій успішній компанії. На сьогоднішній день це сучасна, цікава, добре оплачувана посада. Її може виконувати як сам керівник підприємства за сумісництвом, так і окремо найманий професійний співробітник компанії. Безсумнівно, HR-директор добре знає, що він робить, а ще краще, що робити його підлеглим. В іншому випадку про гідну зарплату і високі досягнення годі й фантазувати

  • Робота в Україні

    5 лютого 2020 663

    Кожен другий українець, що працює, незадоволений своїм поточним місцем роботи

  • Ринок праці України: статистика зарплат наприкінці 2019 року

    30 січня 2020 739

    Найбільшим попитом на ринку праці за підсумками минулого 2019 року в Києві, користувалися «кваліфіковані робітники із власним інструментом» та «робітники з обслуговування обладнання та машин»

  • Що допоможе утримати найкращого співробітника

    26 січня 2020 702

    Навіть серед найкращих відповідальних співробітників компанії виникає бажання звільнитися, коли ситуація максимально загострюється, а бажання працювати пропадає. На цей випадок, у будь-якого роботодавця повинна бути робоча система, націлена на запобігання цього.

  • Як виявити токсичних співробітників в колективі

    19 січня 2020 1191

    Ейчари називають таких «токсичними співробітниками». Чому «токсичні»? Бо здатні «викликати отруєння» всього колективу, вправно використовуючи психологічні методи впливу на оточення. Вони зовсім не виділяються серед інших зовнішньо, їх нереально розпізнати при першій зустрічі. Проте, якщо такий персонаж знайшовся, діяти треба негайно.

  • Свято в кожен офіс

    23 грудня 2019 637

    Звичайно з такою «святковістю» треба не перебільшувати та не починати святкувати занадто заздалегідь

  • П'ятдесят та більше: скільки можна заробляти в сучасній Україні

    19 грудня 2019 450

    Попереджаємо: це може вас вразити, бо заробіток, що пропонують такі вакансії сягає показників від 50 000 грн

  • Екзоскелетом по безробіттю: світова практика

    18 грудня 2019 371

    Масове виробництво таких пристроїв ініціювала одна сімейна компанія з Японії

  • Найкращий час для співбесіди

    15 грудня 2019 869

    Запрошуючи на співбесіду здобувачів, менеджерам з персоналу необхідно чітко продумати всі деталі зустрічі. Інколи, навіть незначні моменти можуть грати важливу роль у пошуку найкращого спеціаліста на вакансію. Наприклад, час співбесіди інколи має критичне значення для пошуковців, тому назначаючи співбесіду на певний час, треба враховувати не тільки потреби здобувачів.

  • Як правильно організувати планування робочого дня зі співробітниками

    9 грудня 2019 1113

    Якщо ваша робота обумовлює наявність спільних результатів, коротка зустріч безпосередньо перед процесом її виконання, здатна лише посприяти результатам


← CtrlCtrl →
18 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору