UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 13 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Управління розвитком персоналу

    13 червня 2021 753

    Навчання та розвиток персоналу компанії досить довга та містка робота, яка залежить одразу від обох сторін взаємодії: співробітника й менеджера з персоналу. Саме HR, а в великих корпораціях спеціалісти навчального відділу відповідають за виявлення потреб розвитку та підбору способів підвищення професійного рівня. Для чого це потрібно?

  • Менторинг: що це таке і для чого він потрібен

    3 червня 2021 2073

    В житті може трапитися ситуація, що виникне необхідність звернутися за наставництвом до більш досвідченої людини. Це буде корисним як для професійного зростання, так і для особистісного розвитку.

  • П’ять робочих способів утримати співробітника

    29 травня 2021 479

    Якщо помітили ознаки, що співробітник готується до звільнення, а відпускати його не хочете - час продумати стратегію його утримання.

  • Коли мотивації буває забагато

    19 травня 2021 374

    Навіть, при наявності добре влагодженої системи мотивації робітників у компанії, може статися так, що результативні колективи, раптом, починають збоїти

  • Горизонтальна ієрархія на прикладі ІТ-компанії 10Pines

    7 травня 2021 756

    Уявіть компанію, яка не має гендиректора і керівників різних рангів, натомість всі рішення приймаються разом усією командою. В світі мало хто практикує подібну організаційну структуру, бо вона теж, на жаль, не позбавлена певних недоліків.

  • Зміни принципів нарахування виплат, можуть збільшити середню з/п

    28 квітня 2021 303

    При таких змінах, існує логічна вірогідність зростання й загального показника розміру середньої заробітної платні в Україні

  • Плюси і мінуси роботи в команді

    27 квітня 2021 8822

    Чим стане корисною та чим може завадити спроба працювати у команді, й коли застосовувати саме командну роботу

  • Потурбуйтеся про захист бізнесу, якщо працюєте віддалено

    21 квітня 2021 452

    Адаптивний карантин частково вирішив питання з поверненням працівників на звичні місця, але значна частка співробітників працюють віддалено. Тому у власників бізнесу повинне бути вирішене питання захисту корпоративних даних, адже працівники, які працюють дистанційно, можуть стати мішенню зловмисників.

  • Формуємо команду мрії: досвід легендарного коуча Кремнієвої долини

    20 квітня 2021 409

    Давайте з’ясуємо, якими критеріями керувався легендарний коуч Кремнієвої долини Біллі Кемпбелл, коли допомагав технологічним гігантам сформувати команди мрії.

  • Досвід акторки Джессіки Альби в бізнесі: які уроки можна видобути для себе?

    19 квітня 2021 427

    Jobs.ua підготували для вас короткий екскурс в бізнес-досвід відомої голлівудської акторки Джессіки Альби


← CtrlCtrl →
13 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору