UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 29 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як надихнути співробітників

    9 грудня 2018 383

    Ні для кого не секрет, що єдиним ефективним способом надихнути співробітників є підйом заробітної плати або грошові заохочення. Але якщо компанія не передбачає фінансові розтрати та ліміти фінансового фонду обмежені, треба шукати інші способи та спроби надихнути робочу команду на успіх. На питання як, шукайте відповідь в цій статті.

  • В Украине заработали новые социальные выплаты

    7 грудня 2018 427

    С 1 декабря в стране действуют новые социальные выплаты

  • "Гладить собак за 100 долларов в час" - новая вакансия мечты!

    5 грудня 2018 584

    Среди комментариев, размещенных под объявлением об этой вакансии, много высказываний о том, что данное предложение «слишком хорошо, чтобы быть правдой». Однако это так. Еще одна вакансия мечты- и с этим соглашаются все комментаторы.

  • Середня зарплатня в Україні зростає

    4 грудня 2018 360

    Розрахунки де-яких експертів, працюючих з ринком праці України доводять, що зріст реальної середньої зарплатні з урахуванням інфляції складає 14,2% за рік. Також, у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі відмітили, що середня зарплатня у країні у 2,5 рази вище за мінімальну

  • В Україні вводять "європейські штрафи"

    4 грудня 2018 302

    Тільки за період с січня по жовтень цього року, контролюючи органи знайшли 7 300 неоформлених працівників.

  • Як навчитися звільняти співробітників

    3 грудня 2018 273

    Одним з важливих обов’язків керівника є уміння звільняти співробітників. Рани чи пізно з цим завданням стикаються абсолютно всі роботодавці. Молодим недосвідченим роботодавцям дуже важко і складно зробити це вперше чи вдруге. Чим далі, тим все точніше приходиться розуміння того, що це обов’язковий навик, без якого просто неможливо обійтися. Саме тому заданням для кожного роботодавця є навчитися цьому умінню як можна скоріше. Jobs.ua пропонує для вас декілька рекомендацій щодо того, як навчитися робити це.

  • Как управлять изменениями в команде

    2 грудня 2018 265

    Чтобы управлять изменениями в команде необходимо владеть особенным чутьем, которым владеет руководитель. Этому можно и даже нужно научиться любому начальнику и лидеру, чтобы отслеживать, быстро реагировать и корректировать работу коллектива и каждого члена в отдельности. Процесс этот достаточно сложный и долгий.

  • Какие бывают начальники

    30 листопада 2018 364

    Руководство бывает разное. Очень разное...

  • Тенденции осеннего рынка труда Украины

    30 листопада 2018 252

    И несмотря на то, что ушедшее лето всегда является более «занятым» для населения нежели зима, динамика роста пока остается положительной.

  • Электронный реестр против трудовых симулянтов

    30 листопада 2018 228

    "Игры" с фиктивными больничными становятся опасными


← CtrlCtrl →
29 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору