UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Співбесіда без проблем

Публікації "Співбесіда без проблем"

Сторінка 6 з 56

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Одинадцять питань рекрутеру, які варто задати на співбесіді, щоб дізнатися корпоративну культуру компанії

    18 лютого 2020 358

    Вирушаючи на співбесіду з потенційним роботодавцем, здобувач повинен добре підготуватися. Потрібно знати не тільки, як відповідати на питання, а й як ставити їх. Якщо ви маєте мету – домогтися успіху, просунутися по кар'єрних сходах, значить, для вас має значення, в якій компанії працювати

  • Дрес-код для співбесіди: як правильно підібрати одяг

    15 січня 2020 1185

    Деякі рекламні проекти наполягають на тому, що усі ми повинні залишатися собою, але це не стосується нехтування правилами, які можуть бути прийнятими у певних напрямках діяльності або компаніях.

  • Питання, що розчарують роботодавця

    7 січня 2020 635

    Результативність співбесіди на пряму залежить від схильності обох сторін та позитивному перебігу спілкування між ними. Здобувач і сам може відчути чи з’вявився цей зв’язок між ним та роботодавцем. Зробити це можна, будучи активними, зацікавленими, а для цього задавати влучні та правильні питання на співбесіді. І ставлячи питання роботодавцю чи HR-менеджеру, треба також мати почуття такту, бо можете розчарувати його. Якщо ви за собою помітили, що у нестандартних ситуаціях ви можете ставити безглузді питання, то, можливо, для вас стане виходом й справді ні про що не питати.

  • Вибери мене, або Правила для тих, хто шукає роботу

    20 грудня 2019 486

    Як отримати бажану роботу? Чого чекати від співбесіди? Як показати себе з найкращої сторони? Відповіді на ці питання ви знайдете у статті.

  • Питання, які бажано поставити після співбесіди

    16 грудня 2019 456

    Співбесіда щодо працевлаштування – це завжди стрес, як би ви до неї добре не готувалися. Вам доведеться швидко відповідати на безліч різних питання й рекламувати себе перед менеджером з персоналу, а можливо, перед цілою групою незнайомих людей. Коли прийде ваша черга ставити питання, чи будете до цього готові?

  • Навіщо роботодавець перевіряє вас у соціальних мережах

    11 листопада 2019 564

    На жаль, співбесіда не дає можливість всебічно пізнати спеціаліста та його особливості роботи. Навіть рівень професіоналізму не завжди в змозі оцінити менеджер з персоналу по одній діловій зустрічі. Виходом в цій складній ситуації стає заздалегідь проведений інформаційний пошук по претенденту не тільки в резюме, але й на інших ресурсах, і соціальні мережі не є винятком.

  • Вдале працевлаштування: катастрофічна необачлевість шукачів

    11 листопада 2019 379

    Чимало шукачів нехтують серйозною підготовкою до такої важливої події, отримуючи низку неприємних стресових хвилин або, взагалі, відмову.

  • Необхідна "неправда" під час співбесіди

    12 серпня 2019 402

    Боятися співбесіди не має сенсу – бо це невід’ємна частина вашого працевлаштування.

  • Чому вам не передзвонять після співбесіди?

    9 серпня 2019 689

    Якщо ви зовсім новачок у сфері пошуку роботи і нервуєте при кожній співбесіді, то, напевно, ви задавались питанням, які саме причини впливають на рішення роботодавців щодо кандидатів на вакансію. Українські роботодавці діляться секретами та стверджують, що вже після проведення співбесіди знають, який здобувач зовсім не підходить, а який залишається під знаком питанням. В підсумку передзвонюють трьом - п’ятьом кандидатам, в результаті дломовляються з одним. Спробуємо вияснити причини, за якими роботодавці не передвзонюють здобувачам.

  • Як часто і навіщо змінювати місце працевлаштування

    22 липня 2019 389

    Зміна міста роботи - завжди гостре питання для будь-якого спеціаліста, бо пов’язане з налаштуванням нових зв’яків та пошуком місць роботи. Існує така думка, що часта зміна місця роботи не на користь спеціаліста, як і робота все життя на одному місці. Доцільним є питання з яким інтервалом або як часто спеціаліст має змогу змімнювати місце працевлаштування?


← CtrlCtrl →
6 з 56

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору