UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Співбесіда без проблем

Публікації "Співбесіда без проблем"

Сторінка 7 з 56

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Чому вони повинні взяти саме вас: що насправді хочуть дізнатися роботодавці

    19 липня 2019 687

    Більшість кандидатів не має відповіді на таке запитання, й відчувають себе не впевнено, завідома моделюючи й власне фіаско на інтерв’ю.

  • Невербальне спілкування: як сподобатися роботодавцю

    18 липня 2019 762

    Це також знадобиться тим шукачам, хто намагається справити гарне враження та розмірковує, як сподобатися на співбесіді роботодавцю, якщо самих навичок та знань, часом забракує.

  • Без удаваної скромності: як розповісти про свої досягнення

    17 липня 2019 756

    Розповідь про себе на співбесіді – це й просто, й водночас, складно.

  • Питання на співбесіді: до чого готуватися?

    17 липня 2019 365

    Коли шукачеві радять готуватися до всього протягом інтерв’ю – то мають не аби яку рацію. То, які запитання ставлять на співбесіді, нерідко залежить не тільки від напрямку обраної праці але й від власних поглядів рекрутера

  • Співбесіда: як одягнутися, щоб отримати роботу

    16 липня 2019 974

    Обізнані люди кажуть, що правильне вбрання до такого інтерв’ю, може у багатьох випадках зробити «всю складну справу» за самого кандидата.

  • П'ять порад, які допоможуть підготуватися до співбесіди

    16 липня 2019 281

    Взагалі, така розмова – не є суто «технічною бесідою», що включає перелік запитань на які потрібно «щось відповісти». Дуже часто робота над тим, як підготуватися до співбесіди на роботу, нагадує репетицію актора, з єдиною поправкою на те, що вигадувати тут не треба.

  • Як питати і говорити про гроші на співбесіді

    15 липня 2019 1275

    Це питання постане перед шукачем на співбесіді, у будь-якому разі. То ж, у багатьох випадках, не слід гаяти час, й треба розуміти як правильно запитати про зарплату у рекрутера під час співбесіди

  • Як отримати зворотній зв'язок після співбесіди

    15 липня 2019 843

    Навіть негативний результат людина має дізнатися якомога швидше, щоб не зволікаючи продовжити свої пошуки. Крім того, дуже доречно буде дізнатися й про причини відмови.

  • Як пройти групове інтерв'ю

    11 липня 2019 885

    Якщо для одних групова співбесіда стає справжнім випробуванням, то для інших – значною перевагою. Яке б відношення до неї не було у кандидатів, рекрутери впевнені, що це дієвий спосіб зекономити час та відсіяти найменш підходящих. Тому варто не хвилюватися і не впадати в паніку, а дізнатися, як пройти співбесіду успішно.

  • Як пройти співбесіду по скайпу

    11 липня 2019 920

    Скайп став частиною нашого буденного життя. Сьогодні його сфера використання набагато ширша, ніж просте товариське спілкування. Цим сервісом користуються крупні міжнародні компанії, громадські організації, невеличкі фірми. З його допомогою проводять дистанційне навчання, курси, перекваліфікацію та отримують ліцензії та дипломи. Така практика вже давно відома в усьому світі. Продвинуті фірми та корпорації, які зацікавлені в розвитку свого бізнесу, активно застосовують нові форми та методи підбору персоналу. Співбесіда по скайпу стала буденним та звичним явищем у нашому суспільстві. Проте вона має специфіку і вимагає певної підготовки.


← CtrlCtrl →
7 з 56

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору