UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Все про резюме

Публікації "Все про резюме"

Сторінка 4 з 33

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як навчитися вирішувати нестандартні завдання

    27 січня 2020 955

    Нестандартні завдання та нетипові повсякденні задачі дуже часто ставлять навіть досвідченого спеціаліста в тупик. Як правило, такі задачі не є повсякденними, бо вимагають більше уваги, більше знань, нестандартного підходу до їх виконання. Вони добре розвивають креативні навички, а також навички самостійно підбирати різні незвичні варіанти рішення. Тому керівники дуже часто дають такі завдання молодим спеціалістам, або для тих робітників, які стоять на шляху розвитку. Підлеглим залишається вчитися вирішувати нестандартні завдання та в процесі розвивати власні здібності.

  • Як припинити вдосконалювати власне резюме

    9 січня 2020 508

    Деякі спеціалісти в період пошуку роботи намагаються приділити максимально уваги резюме. Вони його ретельно вичитують, часто дописують, переписують і виправляють його. Але спеціалісти сфери рекрутингу стверджують, що постійне переписування і вдосконалення резюме не прискорює пошуку роботи, а в деяких випадках навіть шкодить. Саме тому для спеціаліста дуже важливо вчасно припинити виправляти резюме, а краще зосередитись на інших більш ефективних способах прискорити власне працевлаштування.

  • Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці

    20 листопада 2019 414

    Рекрутери часто діляться з нами власними інсайтами та спостереженнями щодо ринку праці. Останнім часом вони зафіксували тенденцію багатьох підприємців та власників стартапів, які готові змінити свою підприємницьку трьох-п’яти річну діяльність на найману працю. Це досить незвичне рішення, на думку рекрутерів, бо досить непросто в раз відмовитись від усіх напрацьованих стартапів і знову повернутися до роботи на роботодавця. Чому так трапляється і що робити підприємцям, які потрапляють в такі ситуації, спробуємо розібратися в цій статті.

  • Що можна додати до свого резюме?

    20 листопада 2019 373

    Погодьтеся, що конкретний приклад розробленого проекту набагато краще розповість рекрутеру про можливості шукача, становлячи ще й реальне підтвердження цих здібностей.

  • Причини для відмови в резюме

    10 жовтня 2019 791

    Перед запрошенням спеціаліста на співбесіду роботодавець повинен ретельно вивчити досвід роботи спеціаліста та виявити як сильні, так і слабкі місця. Чесно кажучи, роботодавець читає резюме з метою пошуку причин відмови. Для цього він приділяє увагу дрібницям: невідповідність датам, перебільшенням, незрозумілим фактам, уривкам фраз, які нагадують більше оголошенням з наявністю ключових слів. Роботодавець одразу помічає таку невідповідність та це стає першим дзвіночком, щоб замислитись над відмовою здобувачу або вияснити деякі неточності на співбесіді. Але якщо у роботодавця окрім вас є більш гідні резюме здобувачів, то до співбесіди навряд чи дійде.

  • Від якої інформації можна відмовитись в резюме

    26 вересня 2019 807

    Уявіть собі, резюме, які містять за об’ємом більше ніж два листи навіть не читаються роботодавцями або не дочитуються.
    Щоб скласти ефективне резюме, яке точно прочитається роботодавцем, необхідно попрацювати не тільки над об'ємом, але й над змістом. А для цього потрібно відібрати найголовнішу інформацію про свій професійний досвід, а інформацію менш значущу опустити.

  • Краще відмовитись

    31 липня 2019 314

    Пошук роботи - на стільки важливий та довгий процес для кожного здобувача. Коли гарних вакансій обмаль, спеціаліст готовий вибрати найкращу з тих пропозицій, які у нього є. Психологи стверджують, краще відмовитись від вакансій, які не виправдовують ваших цілей чи сподівань. Отже, в яких випадках, краще сказати «ні» роботодавцю?

  • Коли командна робота не працює на практиці

    13 липня 2019 369

    Можна скільки завгодно говорити про побуду командної роботи, але якщо вона не працює на практиці або не приносить відповідних результатів, то це справжня проблема як для кожного з членів команди, так і для керівника. З цього є декілька шляхів виходу: міняти членів команди або міняти командний вид роботи на самостійний. Але в будь-якому випадку керівник повинен добре розбиратися чому командна робота не спрацювала і як її налагодити.

  • Як написати рекомендаційний лист

    11 липня 2019 2212

    Ви можете називати рекомендаційний лист «віянням минулого», проте для отримання хорошої посади варто використовувати будь-які методи. Сьогодні він не обов’язковий, частіше достатньо лише надіслати резюме. Але ж збільшити шанси для успіху бажає кожен. Тим паче, якщо колишній керівник до вас гарно ставився і ви маєте вже певні досягнення та здобутки. Чому б цим не скористатися?

  • Как написать резюме: образец 2019

    11 липня 2019 871

    Питання про те, як скласти резюме, хвилює багатьох. Проте недостатньо його просто написати, важливо використати всі прийоми, щоб зробити його успішним. А це вже набагато важче. Проте ми готові взяти на себе таку ношу і розповісти всі секрети.

    Тож, як виділитися із загальної маси претендентів та отримати бажану посаду?


← CtrlCtrl →
4 з 33

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору