UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. На роботі

Публікації "На роботі"

Сторінка 5 з 120

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Вчимося відпочивати в перерві між відеодзвінками

    23 квітня 2021 246

    Якщо ваша робота пов’язана з постійними відео-конференціями і нарадами, ви не виходите зі Скайпу чи Зуму в робочий час, Jobs.ua підготували для вас матеріал, як навчитися відпочивати від постійних відеодзвінків

  • Як ефективно поєднувати кілька робіт?

    22 березня 2021 732

    Чимало українців змушені працювати на двох роботах. Тут можна виділити декілька причин. Але в будь-якому випадку виникає питання: як навчитися майстерно поєднувати кілька робіт? Адже виконання завдань на двох або навіть трьох роботах забирає чимало сил та енергії, і вільного часу майже не залишається.

  • Синдром понеділка: що це і як з цим боротися

    15 березня 2021 1191

    Якщо вірити дослідженням американських вчених, понеділок справді вважається найменш продуктивним днем тижня. Але як би там не було, а запускати організм до роботи потрібно, якщо у вас стандартний робочий графік, а до п’ятниці ще далеко.

  • Як припинити скаржитися на свою роботу?

    11 березня 2021 529

    Де б ви не працювали, в кожному колективі ви зустрінете бодай одного співробітника, який буде постійно скаржитися, як йому не подобається його робота.

  • Марна трата часу в інтернеті: як уникнути?

    4 березня 2021 1134

    Це стосується кожного з нас, й для багатьох сучасників, інтернет став справжньою проблемою та визнаний у якості одного з найбільш відволікаючих чинників

  • Як уникнути пасток офісного маніпулятора

    4 лютого 2021 464

    Нещодавно Jobs.ua писали, за якими ознаками розпізнати офісного маніпулятора. А зараз давайте поговоримо, як з успіхом уникати пасток недобросовісних колег і як протистояти їхнім психологічним і словесним трюкам.

  • ​Ознаки того, що начальник вас недолюблює, і що з цим робити

    27 січня 2021 1124

    Що робити у таких ситуаціях, коли варіант зміни роботи не є для людини реальним рішенням?

  • Як завоювати повагу на роботі

    23 січня 2021 1553

    Доволі часто, люди самі того не бажаючи роблять певні речі та вдаються до поведінки, яка нівелює усі заслуги та професійні здібності

  • ​Як змусити себе працювати

    20 грудня 2020 404

    Протидіяти небажанню узятися за те, що потрібно зробити - можна, й це доволі просто, якщо, звичайно, людина бажає позбутися прокрастинації

  • Поради, як стати чудовим працівником

    4 грудня 2020 483

    Компанії люблять старанних працівників, на яких можна покластися, яким можна довірити найвідповідальнішу роботу. Та й у житті може трапитися що завгодно – компанія, в якій працюєте сьогодні, може перестати існувати завтра. Отримати блискучі рекомендації дозволять наступні поради від Jobs.ua, як стати чудовим працівником.


← CtrlCtrl →
5 з 120

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору