UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. На роботі

Публікації "На роботі"

Сторінка 2 з 120

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Гібридний формат роботи під час воєнних подій

    4 серпня 2022 714

    Гібридний формат роботи має велику кількість переваг, які під час війни грають важливе значення для безпеки та зручності громадян.

  • Як створити затишне робоче місце у вашій квартирі

    2 серпня 2022 500

    Навіть в однокімнатній квартира можна влаштувати собі робоче місце. Звичайно, це зробити складніше, ніж у двох- чи трикімнатній квартирі, бо обмаль місця. Але якщо добре постаратися, все можливо.

  • Як змусити себе виконувати нудну роботу

    26 липня 2022 405

    Все частіше ловите себе на тому, що внутрішньо пручаєтеся від роботи, яку не хочеться робити? І ніби ваше власне раціо говорить про те, що цю роботу слід зробити сьогодні, зробити вже, але емоції так активно проти? Як відшукати натхнення та інші цінні ресурси для виконання нецікавих завдань?

  • Багатозадачність і професія програміста – вдале поєднання чи ні?

    15 липня 2022 226

    Хтось скаже, що багатозадачність – це добре, і він постійно це практикує при написанні коду. Але наскільки вдалим є таке поєднання? Портал з пошуку роботи Jobs.ua має для вас відповідь на це питання.

  • Штат чи фріланс: що вибрати під час війни

    5 червня 2022 449

    Давайте разом з Jobs.ua розберемось, чим відрізняється штатна робота від фрілансу, порівняємо їх недоліки та допоможемо визначитись з вибором в цей буремний час.

  • Представники творчих професій: як залишатися в тонусі попри війну?

    16 травня 2022 305

    Дизайнерам, контент-менеджерам та іншим творчим людям потрібно постійно генерувати нові ідеї, бо це основна складова їхньої професії. Але як зібратися з думками, коли в країні війна і тривожні новини змінюють одна одну? Портал з працевлаштування Jobs.ua спробував розібратися, як представникам творчих професій залишатися в тонусі попри війну.

  • Як не перепрацьовувати на фрілансі?

    10 травня 2022 287

    Велика кількість завдань означає значно більше грошей, які ви заробите, вклавшись вчасно у всі дедлайни. Але водночас це є найкоротший шлях, який веде до перевтоми і стресу. Тому давайте поговоримо в цій статті, як не перепрацьовувати на фрілансі.

  • War-work balance – як продовжувати роботу, якщо в країні війна?

    5 травня 2022 437

    Здається, з 24 лютого триває один нескінченний жахливий день, в який нашу країну занурили «сусідоньки», які «ніколи ні на кого не нападають». І якщо вас всерйоз турбує питання, як продовжувати роботу, якщо в країні війна – можливо, викладені нижче поради допоможуть впоратися із щоденною тривогою та невизначеністю.

  • Як зробити роботу з дому комфортнішою

    26 квітня 2022 415

    Полюбляєте працювати з дому, і робота в піжамі та з ноутбуком на колінах приваблює вас більше, ніж галасливий офіс? Тоді ця стаття для вас. А якщо ви змушені працювати віддалено, бо так наразі склалося ваше життя – в такому випадку поради, як зробити роботу з дому комфортнішою, будуть ще актуальніші та доречніші.

  • Бійцям «офісного фронту»: як не втрачати продуктивність?

    4 квітня 2022 432

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі важливі рекомендації, як не втрачати продуктивності офісним працівникам під час війни.


← CtrlCtrl →
2 з 120

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору