UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Звільнення

Публікації "Звільнення"

Сторінка 2 з 25

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Час змінювати роботу: основні ознаки

    19 січня 2020 616

    Серед буденної рутини ми часом в’язнемо в монотонності та не помічаємо, що світ рухається далі, а ми стоїмо. Творча криза чи робочий застій виникають у кожного. В такі моменті важливо вчасно зрозуміти це та негайно почати діяти.

  • Низька заробітна плата - одна з головних причин звільнення українців

    22 вересня 2019 1674

    Матеріальне заохочення грає важливу роль в мотивації підлеглих.

  • Що робити, якщо чуєте, що вас звільнено

    27 серпня 2019 759

    Зміна місця роботи - сама по собі процедура не із приємних. Ще більше гірко, якщо вас звільнено за бажанням самого директора чи керівника. Ситуація досить нелегка як для спеціаліста, так і для роботодавця. Якщо ви відчуваєте, що ваші відносини з роботодавцем натягнуті, чи саме сьогодні ви отримали від керівника неприємну новину про ваше звільнення, то ця стаття стане вам в пригоді, зрозуміти, як себе поводити та що робити далі.

  • Звільнення: крок у нове життя

    21 серпня 2019 475

    Звільнення – важкий період навіть для емоційно стійких людей. У зв’язку з втратою постійного заробітку, більшість безробітних впадають в депресію. Але опускати руки все ж не варто. Відповідь на питання про те, що потрібно робити після звільнення, досить проста – зібратися з силами і рухатися далі!

  • Ознаки того, що треба змінювати роботу

    21 серпня 2019 505

    Будь-яка робота накладає на людину відповідальність і безліч завдань. Форс-мажори, аврали зустрічаються практично скрізь. Але якщо нерви вже на межі, кожен день стає рутиною, а вечір п’ятниці – справжнім святом, то є сенс замислитися над тим, чи варто міняти роботу.

  • Майже рік сплачених пошуків

    10 серпня 2019 363

    Цікаво й те, що ці виплати не є прямою допомогою від країни. Виплати складаються зі страхових виплат, які відчисляються з заробітних плат усіх офіційно працевлаштованих українців.

  • По этим причинам уйдут даже хорошие сотрудники

    11 лютого 2019 363

    Смена сотрудников в компании – естественный своевременный процесс обновления коллектива. Не со всеми специалистами работодателю легко и просто расставаться. Иногда приходится прощаться даже с самыми лучшими, которые работают достаточно долго. Существуют причины, по которым удержать невозможно даже самых хороших сотрудников. Работодатели, возьмите на вооружение!

  • Каких сотрудников увольняют первыми

    4 лютого 2019 426

    Увольнение сотрудников с рабочего места – серьезное решение работодателя, к которому он часто приходит не без основания. Увольнение – является крайним методом наказания сотрудника за какие-либо проступки или ошибки в работе. Многим специалистам интересно, какие проступки работодатель не терпит и за что он может стать первым кандидатом на увольнение. Менеджеры по персоналу выделяют несколько типов сотрудников, которых «попросят» в первую очередь.

  • Позитивный взгляд на увольнения

    29 січня 2019 285

    Если ваш стакан всегда на половину пуст, то психологи посоветуют вам развивать позитивный взгляд, в том числе и на увольнение. А Jobs.ua настоятельно рекомендует вам прочесть эту статью, чтобы научиться находить плюсы даже в ситуации с увольнением.

  • Причини змінити роботу в новому році

    30 грудня 2018 329

    Зовсім близько свято нового року, а для когось це вагома причина почати нове життя разом з новою роботою. Якщо ви ще не впевнені в тому, що зміна робочого місця вам необхідна, то, можливо, наявність наступних вагомих причин підштовхне вас до рішучих дій.


← CtrlCtrl →
2 з 25

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору