UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 20 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Адаптація керівника в новому колективі

    28 жовтня 2019 1324

    Про найважливіше у гармонійному знайомстві нового керівника із колективом та його максимально швидкій адаптації в ньому

  • Чому не виходить знайти відповідного кандидата

    22 жовтня 2019 557

    Пошук потрібного спеціаліста в компанію - справа не із легких. На цьому шляху менеджерам з персоналу чи самим роботодавцям приходиться зіткатися з різними труднощами. Одним з яких і є складність знайти кандидата, який би відповідав вашим потребам стовідсотково. Більшість роботодавців скажуть, що причиною є слабкий український ринок праці спеціалістів. І тільки досвідчені роботодавці почнуть шукати причини в методиці власного пошуку. Це актуальне питання для всіх, хто зіткається з відбором робочого персоналу в компанію.

  • Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

    20 жовтня 2019 575

    Як тільки в компанії з’являється новий робітник, то він з самого початку вмотивований приходити на роботу вчасно. Але рутинні повсякденні задачі втомлюють спеціаліста та примушують лінуватися та запізнюватися на роботу. Якщо роботодавець не ставить вчасний прихід на роботу за обов’язкове правило, то рано чи пізно це питання постає гостро. Тому вихід - одразу встановлювати правила в компанії, порушення яких веде до відповідальностей та покарань.

  • Що запропонувати перспективним кадрам на роботі?

    15 жовтня 2019 625

    Коли ротодавець працевлаштовує спеціалістів, він бере на себе відповідальність утворити зручні умови роботи та забезпечити спеціаліста всім необхідним для його діяльності та розвитку. Всі ці заходи дуже ефективно його стимулюють та мотивують. До кожного спеціаліста роботодавець повинен мати власний підхід та знати, які засоби мотивації будуть працювати для нього.

  • Як керувати людьми старшими за вас?

    10 жовтня 2019 558

    Керівництво робочим персоналом – одна зі складних та важливих завдань кожного директора та спеціаліста для керівної посади. Труднощів додає той факт, якщо ваш вік менший за вік ваших підлеглих. На думку багатьох робітників, які зіткаються з цим, проблема часто полягає в відмінностях в трудовій етиці поколінь або цінностях. Та ефективне керівництво не має вікових обмежень – стверджують менеджери з персоналу.

  • За якими головними критеріями обирати співробітника

    1 жовтня 2019 1498

    Якщо вам хоч раз доводилось спілкуватися з HR-ами, то ви, мабуть, вже зробили висновок про те, що професія за покликанням і до неї повинен бути хист. Такі спеціалісти мають внутрішнє відчуття щодо здобувачів, а також свої козирі в рукаві — навички й уміння знаходити відповідних компанії спеціалістів. Навчитися цим здібностям також можливо. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися, якими критеріями керуються висококваліфіковані HR-ри України у відборі спеціалістів для компанії.

  • Світовий ринок праці: трохи нового та несподіваного

    1 жовтня 2019 989

    Ринки праці інших країн вже модернізуються та, іноді, навіть дивують нетиповими випадками

  • Чи задоволені ви роботою: результати опитування Jobs.ua

    27 вересня 2019 1010

    Існує певне невдоволення українців роботою, якою вони зараз зайняті.

  • Більшість звільнень в Україні - через низькі заробітні плати

    17 вересня 2019 800

    До речі, вирішивши це питання, українська економіка назавжди позбудеться й такого негативного явища, як відтік кадрів за кордони країни

  • Професійне вигорання на роботі

    16 вересня 2019 757

    Що робити із психоемоційним вигоранням?


← CtrlCtrl →
20 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору