UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 23 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Фінансова грамотність: українцям є над чим працювати

    6 червня 2019 371

    До речі, лідирують у рейтингах опитування французи. Саме вони продемонстрували найбільш блискучу фінансову грамотність.

  • Середня зарплатня в Україні зростає

    31 травня 2019 268

    Фактична (реальна) заробітна платня демонструє зріст на 11,2%, якщо зрівнювати із показниками квітня минулого року.

  • Как уменьшить текучку кадров в компании

    27 травня 2019 856

    Правильный подход к подбору сотрудников позволит набрать штат профессионалов и своевременно выявлять проблемы в компании. Снижение текучести кадров оказывает негативное влияние как на репутацию организации, так и на работу коллектива. Наём новых подчинённых требует времени и финансовых затрат. Руководство должно принять все меры во избежание последующих увольнений.

  • Как правильно ставить задачи сотрудникам

    27 травня 2019 782

    Успех компании зависит не только от начальства, но и от сотрудников. Директор должен раздавать поручения, контролировать их качественное выполнение. Кажется, что всё сделано правильно, а работа сдана не в срок или не соответствует плану. Поэтому для повышения эффективности руководству необходимо знать, как правильно поставить задачу подчинённому.

  • "Два по три": як будемо додатково відпочивати у червні

    21 травня 2019 297

    Червень прийме в травня естафету святкових вихідних

  • Збір рекомендацій про кандидата

    16 травня 2019 333

    Невід’ємною частиною роботи HR-менеджера при пошуку відповідного кандидата під вакансію є збір інформації про спеціаліста та рекомендацій з минулих міст роботи. Все це допоможе HR-ру зрозуміти на скільки спеціаліст відповідає запиту роботодавця за його професійними властивостями та особистісними. Сьогодні спробуємо розібратись, яким чином менеджеру з персоналу проводити компанію по збору рекомендацій та з якою метою.

  • "Зроблю завтра" чи що робити із прокрастинацією?

    30 квітня 2019 504

    Не фокусуйтеся на фіналі, а зосередитеся на старті своєї роботи. Для вас старт – це набагато важливіше за будь-який фінал.

  • Начало сезона трудовой миграции

    30 квітня 2019 229

    Тенденция решения таких проблем – повышение заработных плат, способных удержать персонал на своих рабочих местах.

  • Як зробити понеділок бодрішим: поради работодавцям

    29 квітня 2019 394

    Понеділок для багатьох працюючих людей є одним з найменш улюблених днів, бо саме з сього дня починається робочий тиждень. Прокинутись в часно та почати працювати і справді вранці в понеділок досить складно. Окрім того, що вихідні домашні справи ще тримають тебе, спеціалісту потрібно переключитися на робочий лад та пригадати завдання, над якими вам слід продовжувати працювати.

  • Советы работодателю о подборе персонала

    24 квітня 2019 265

    Если работодатель желает преуспеть в подборе рабочего персонала для своей компании, он должен разработать собственную рабочую стратегию поиска специалистов. Она должна быть основана на многих факторах и учитывать сферу деятельности, особенности специализации работника, условия работы специалиста и многое другое. А для молодых руководителей и менеджеров по персоналу, которые только начинают свою управленческую деятельность рабочим коллективом, мы подобрали советы о том, как выбирать соискателя для вакансии в компанию.


← CtrlCtrl →
23 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору