UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Все про професії

Публікації "Все про професії"

Сторінка 3 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Професія: менеджер з маркетингу

    23 серпня 2020 4657

    Майстерний менеджер з маркетингу може досягти зростання продажу товару та послуг навіть звичайної не відомої компанії. Це цікава й водночас відповідальна професія, що вимагає креативного і гнучкого мислення.

  • Event-менеджер: тонкощі професії

    28 липня 2020 1750

    Цю професію іноді плутають з організатором весільних церемоній. Насправді, це різні напрямки діяльності. Jobs.ua розбиралися, в чому полягає специфіка роботи event-менеджера.

  • Професія: художник з реклами

    23 липня 2020 589

    За кожною гучної маркетинговою кампанією стоїть майстерна робота художника з реклами. Саме він створює графіку, по якій ми впізнаємо бренд з тисячі. Jobs.ua пропонує дізнатися кому підійде ця творча професія та, що чикатиме тих, хто обере цей вид діяльності.

  • Найактуальніші жіночі професії, частина друга

    10 липня 2020 376

    Продовжуємо знайомитися з найактуальнішими жіночими професіями разом з Jobs.ua.

  • Професія програміста: досвід та поради від досвідченого девелопера

    9 липня 2020 1179

    Макс чимало років працює в сфері програмування. Він людина із жвавим розумом, чудовим почуттям гумору і добрим серцем, тому люб’язно погодився поділитися порадами і своїм досвідом з усіма, хто хоче опанувати цю захопливу і престижну професію.

  • Найактуальніші жіночі професії, частина перша

    8 липня 2020 418

    У цій статті разом з Jobs.ua дізнаємося про найактуальніші жіночі спеціальності на найближчі десятиліття в галузі інформаційних технологій, адже для творчих жінок ця галузь може стати ідеальним місцем для реалізації творчого потенціалу і власних амбіцій.

  • Професія сучасних майстрів

    30 червня 2020 1067

    Майстер з ремонту плат ноутбуків – ця професія здатна захопити людину, яка любить техніку, розбирається в ній і своє захоплення хоче монетизувати. Майстер діагностує, ремонтує, дає корисні поради з експлуатації й має замовлення в будь-який час та пору року. Разом з Jobs.ua пропонуємо розглянути цю професію більш детально.

  • Професія з перспективним майбутнім

    16 червня 2020 3894

    Комп'ютерний лінгвіст – це відносно нова професія, що знаходиться на стику математики й лінгвістики. Підійде для юнаків та дівчат, які віддають перевагу точним наукам і схильні до самонавчання.

  • Формування професійних умінь й навиків

    14 квітня 2020 412

    Бажаєш бути затребуваним через десять-п'ятнадцять років? То приготуйся до навчання саме по тих напрямках, що вже сьогодні потребують кваліфікованих фахівців

  • Пандемія, як час неминучих можливостей

    7 квітня 2020 408

    Поява коронавірусної інфекції лише підштовхнула ринок праці до скоріших змін, які все одно мали статися у цей сфері сучасної цивілізації завдяки незворотному процесу автоматизації економіки


← CtrlCtrl →
3 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору