UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Ваше здоров'я

Публікації "Ваше здоров'я"

Сторінка 4 з 43

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як позбутися почуття провини під час війни

    14 квітня 2022 652

    Деякі українці, що живуть не в зоні активних бойових дій можуть відчувати провину, що з ними все нормально, хоча деяким їх співвітчизникам доводиться жити майже під кулями. Таке почуття виникає найчастіше під час війни або несприятливих екстремальних подій. Jobs.ua зібрали для вас поради, як поратись з синдромом, якщо помітили в собі відчуття провини та само докори.

  • Ознаки того, що ви забагато працюєте

    9 квітня 2022 261

    Які ж наявні ознаки того, що перепрацьомуєте? Давайте розбиратися в питання разом з Jobs.ua.

  • Як вірити в краще та зберегти сили під час війни

    16 березня 2022 634

    Тривалі обстріли, облога міст, перебування у сховищах і жахливі новини, які супроводжують нас з ранку до ночі – як у таких нелюдських умовах не втрачати зв’язок із реальністю? Давайте довідаємося разом із порталом працевлаштування Jobs.ua.

  • Поради, як заспокоїти себе під час війни

    11 березня 2022 437

    Сильний стрес від усвідомлення нової реальності, тривога за рідних і за майбутнє супроводжує українців з першого дня війни. Розглянемо разом із Jobs.ua декілька практичних порад, щоб заспокоювати себе під час війни, особливо в ті моменти, коли психіку «накриває» дуже сильно.

  • Тренерам на замітку: музика, яка мотивує тренуватися

    17 січня 2022 368

    Зима перетнула свій екватор, і роботи в тренерів фітнес-залів побільшає. І якщо у вас назріло питання, якою б музикою урізноманітнити персональні тренування – скористайтеся добіркою сучасного енергійного репу від Jobs.ua, щоб силові і кардіо-тренування минали значно бадьоріше і веселіше.

  • Як змінитися за 100 днів: ускладнена програма тренувань

    16 грудня 2021 1154

    Що ж, друзі, три місяці з моменту публікації вересневого міні-циклу статей «Як змінитися за 100 днів» минули. І до вашої уваги – ускладнена програма тренувань, якщо ви вже дійшли до того рівня, що сто повторів на перекладині чи у віджиманнях виконуєте завиграшки. Приготуйтеся, тепер буде трохи важче.

  • Ментальне здоров’я працівників: чому так важливо приділяти цьому увагу?

    3 грудня 2021 681

    Портал Jobs.ua пропонує поміркувати над таким важливим питанням, чому компаніям потрібно приділяти посилену увагу ментальному здоров’ю своїх працівників.

  • Коли все дістало: що нас дратує на роботі та як з цим справлятися

    27 листопада 2021 979

    Проведені американськими вченими дослідження показали, що більше половини робітників при виникненні дратівливої ситуації на роботі, намагаються тримати емоції під контролем, і тільки 13% провокують конфлікти.

  • Ментальне здоров'я: тренд чи необхідність

    31 жовтня 2021 318

    Ми живемо в такий час, коли роботодавець повинен створювати максимальний комфорт робітників та турбуватися про їх ментальне здоров'я.

  • Як сон сприяє кар’єрі

    26 вересня 2021 354

    Давайте розберемо більш детально, як порушення сна наносить шкоду вашій роботі.


← CtrlCtrl →
4 з 43

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору