UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Ваше здоров'я

Публікації "Ваше здоров'я"

Сторінка 7 з 43

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Якими сортами чаю замінити каву на роботі: чаї матча, улун, пуер

    4 листопада 2020 537

    Кава становить невід’ємну складову наших робочих буднів. Але улюблений напій мільйонів людей, якщо ним зловживати, значно прискорює серцебиття, виснажує нервову систему та й взагалі – має ряд побічних факторів, які при регулярному вживанні негативно впливають на організм. Але є чудова альтернатива щоденній дозі кофеїну. Jobs.ua дізнавався для вас, якими популярними сортами чаїв замінити щоденну каву на роботі.

  • Налаштовуємося на гарний настрій восени: як це зробити?

    10 жовтня 2020 440

    Ох, осінь… чудова пора, хоч меланхолічна і сумна. В цей критичний період важливо зберегти свій настрій на висоті, тому Jobs.ua підготував для вас чудові практичні поради.

  • Лінощі на вихідних: чому вони корисні?

    3 жовтня 2020 370

    Дозволити собі трохи полінуватися на вихідних – це запорука плідного робочого тижня. Чому це так? Давайте разом з Jobs.ua розберемося в цьому цікавому питанні.

  • Дієві способи, як не думати про роботу вдома

    1 жовтня 2020 515

    Краще зрозуміти необхідність «переналаштування» своїх думок, після кінця робочого дня, перед приходом додому

  • Пильнуємо здоров’я: за якими ознаками розпізнати ослаблений імунітет

    28 вересня 2020 332

    Ось і прийшла осінь. Настала пора кутатися вечорами в пухнастий плед і заварювати духмяний чай, в той час як холодна погода починає випробовувати наш організм на міцність. Розглянемо з Jobs.ua, за якими ознаками розпізнати ослаблений імунітет.

  • Фітнес-тури як чудовий спосіб оздоровитися

    8 вересня 2020 429

    Кожна людина хоче провести відпустку з користю. Для людей з активною життєвою позицією останнім часом з’явилася чудова альтернатива – фітнес-тури.

  • Як подолати синдром самозванця на роботі

    28 серпня 2020 458

    Якщо не протидіяти цьому стану, його негативні наслідки, рано чи пізно, але призведуть до серйозних справжніх проблем:

  • Правила безпечної роботи в офісі

    20 серпня 2020 383

    Незважаючи на те, що офіційно карантин в Україні ще триває, багато працівників повертаються до офісів, а компанії поступово налагоджують свою діяльність. Однак тепер людям потрібно звикати до нових правил, розроблених МОЗ, спрямованих на підвищення безпеки праці. Слід ознайомитися з ними детальніше, щоб розуміти, у яких умовах доведеться продовжувати трудову діяльність

  • Перетворюємо прогулянку в тренування або медитацію

    16 серпня 2020 359

    Неспішна прогулянка в лісі чи парковій зоні – це вже своєрідна медитація, бо кожен з нас має можливість побути наодинці зі своїми думками. Але як зробити прогулянку ще приємнішою і кориснішою?

  • Щоб мислити масштабно – десять секретів медитації

    7 серпня 2020 481

    В процесі тривалої роботи притуплюються почуття та емоції, притуплюється процес мислення. І постає цілком закономірне питання – як залишатися врівноваженим та енергійним, зосередженим і продуктивним? Спробуйте медитацію.


← CtrlCtrl →
7 з 43

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору