UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Ваше здоров'я

Публікації "Ваше здоров'я"

Сторінка 8 з 43

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Тривалі поїздки на роботу: як зменшити стрес

    24 липня 2020 417

    Щодня мільйони людей по всьому світу стикаються з проблемою тривалих поїздок на роботу. І мало хто відчуває задоволення від цього. У неприязні до поїздок на роботу і назад є серйозні наслідки.

  • З власного досвіду: Якщо бос грає на ваших нервах

    18 липня 2020 422

    Стрес на роботі – вже звичне явище. Але іноді обстановка стає такою напруженою, що постає питання про звільнення. Що якщо справа лише в одній людині – наприклад, у вашому босі? Психолог Деніел Гоулман, автор багатьох книг та публікацій, пропонує свою історію про те, як він справлявся зі стресом, коли його «діставав» бос.

  • Як забути про роботу під час відпочинку

    8 липня 2020 400

    Мабуть багатьом з нас знайома ситуація, коли прийшовши додому з роботи, ввечері сідаєте за читання ще одного, останнього звіту. Або перед сном не можете відірватися від електронної пошти. Або рано вранці усвідомлюєте, що мозок сортує довгий список робочих завдань. Ми знаємо, що відпочинок потрібен, але часто не можемо на нього налаштуватися.

  • Як підвищити стресостійкість в умовах кризи

    1 липня 2020 821

    Кожна людина живе в певному ритмі, будує плани, ставить цілі. Однак інколи виникає ситуація, коли відбуваються серйозні зміни — настає криза. Переломні моменти впливають на фінансове забезпечення. Іноді це схоже на безвихідну ситуацію. З цього моменту у багатьох починається стрес. Виражатися він може по-різному, що визначено реакцією психіки на подразник

  • Улюблене хобі – похід в фітнес-зал

    16 червня 2020 936

    Існують такі види улюблених занять, які приносять величезну користь тілу і духу. Ми не будемо говорити про бодібілдинг. Ми поговоримо про відвідування фітнес-залу, адже це трохи різні поняття.

  • Емоційне здоров’я: що це таке та як його вберегти?

    5 червня 2020 692

    Непорушність емоцій та психічного стану під час періодів нестабільності – гарний показник високого рівня емоційного здоров’я.

  • Як трудоголікам навчитись відпочивати

    7 травня 2020 555

    Сьогодні визнано, що трудоголізм –доволі шкідливий та небезпечний для здоров'я людини психічний стан

  • Хвороби офісних співробітників та їх профілактика

    30 березня 2020 611

    Професійні хвороби — одна з побічних рис, яка супроводжує процес розвитку кар'єри. Особливо актуальна ця проблема для офісних працівників. Малорухливий спосіб життя і постійне сидіння перед монітором дуже швидко призводять до формування специфічних синдромів і захворювань. Варто ознайомитися з найпоширенішими недугами офісних працівників, а також вивчити заходи їх профілактики

  • Домашній карантин: як організувати свою роботу й життя

    24 березня 2020 393

    Ми говоримо «коронавірус» – розуміємо «самоізоляція» і «віддалена робота»... Як би ми не ставилися до новин про загальносвітові напасті, перебування на карантині вже стало для багатьох новою реальністю (або ось-ось стане). Вимушене сидіння вдома може дратувати, а може дарувати прекрасні можливості. Все питання в тому, як подивитися на ситуацію і організувати своє життя в замкнутому просторі.

  • Кілька корисних правил для вдалого початку дня

    14 березня 2020 645

    Вже давно доведено: люди, які рано встають, встигають більше, працюють продуктивніше і відчувають себе краще. Але не достатньо просто прокинутися рано – важливо виконати ряд корисних дій.


← CtrlCtrl →
8 з 43

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору