UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Ваше здоров'я

Публікації "Ваше здоров'я"

Сторінка 3 з 43

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як людям з ментальними розладами зберігати продуктивність в умовах війни (ч. 1)

    25 липня 2022 337

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, що являють собою ці доволі дискомфортні ментальні розлади – біполярний розлад (БАР, якщо скорочено) та ОКР, або обсесивно-компульсивний синдром, – і як пом’якшувати їхні симптоми самотужки, якщо захворювання не запущене.

  • Де брати сили та енергію під час війни

    17 липня 2022 372

    Через те, що прибрати стрес зі свого життя повністю ми не в змозі, необхідно шукати способи саморегуляції. Як це зроюити?

  • Проблема вигорання в ІТ – як їй протидіяти?

    13 липня 2022 264

    Як ви вже здогадалися, на титульній світлині зображено кота програміста. Як бачите, навіть кіт програміста позіхає, дивлячись на нескінченні рядки коду, які «накодив» його власник. Гаразд, жарти жартами, а портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує обговорити таку важливу тему, як проблема вигорання ІТ-спеціалістів і як їй протидіяти.

  • Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

    27 червня 2022 279

    Кинути палити варто з багатьох причин. Наприклад, ця шкідлива звичка шкодить вашій роботі, адже паління завдає шкоди здоров’ю, особливо органам дихання. І мозку теж дістається, будьте певні. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам вдатися до комплексу прийомів, щоб раз і назавжди кинути палити.

  • Техніки, які дозволять швидше заснути

    24 червня 2022 304

    Сон – невід’ємна частина успішного, продуктивного дня. Якщо нормально не висипатися, жодна робота, навіть найулюбленіша, не буде в радість. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вашій увазі чудові техніки, які дозволять швидше заснути.

  • Психологія воєнного часу: як допомогти собі та іншим під час війни

    7 червня 2022 390

    Часи для українців – та й для усього світу – різко змінилися. Ще пів року тому більшість із нас хвилювали питання, пов’язані з пандемією (вакцинуватися чи не вакцинуватися?), але зараз ми щодня прокидаємося з однією думкою: в країні війна, російська агресія не збавляє обороти, і якось потрібно з усім цим жахом щодня давати собі раду. І допомагати іншим, якщо є така можливість.

  • Як повідомити на роботі, що ви на межі вигорання

    31 травня 2022 393

    Jobs.ua в цій статті дає практичні рекомендації, як заручитися підтримкою керівництва, щоб отримати потужну підтримку та допомогу під час синдрому хронічної втоми.

  • Десять корисних порад, як налаштуватись на робочий лад під час війни

    14 травня 2022 313

    Jobs.ua зібрав десять корисних порад, що допоможуть зібратися та налаштуватися на робочий лад під час воєнних дій або у стресових ситуаціях.

  • Психологічна резільєнтність - основний навичок під час війни

    29 квітня 2022 1428

    Сайт пошуку роботи Jobs.ua ділиться досвідом, як розвивати психологічну резільєнтність, щоб швидко адаптуватись до змін в цей непростий час.

  • Письменницькі вправи як чудовий засіб для збереження психічного здоров’я

    22 квітня 2022 258

    Щоб не втрачати навички продуктивної праці навіть попри війну в країні, потрібно дбати, зокрема, про своє ментальне здоров’я. Враховуючи цю важливу обставину, портал з працевлаштування Jobs.ua підготував для вас добірку письменницьких вправ, які стануть чудовим засобом для збереження психічного здоров’я в умовах війни.


← CtrlCtrl →
3 з 43

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору