UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Все про підбір персоналу

Публікації "Все про підбір персоналу"

Сторінка 3 з 26

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Про що частіше за все брешуть у резюме та на співбесіді

    3 червня 2020 640

    Деякі претенденти вважають цілком нормальним іноді відійти від правди. Ймовірно, гарне резюме покращує самооцінку, людина відчуває себе впевнено перед співбесідою, сподівається підвищити власні шанси на швидке та вигідне працевлаштування. З позиції пересічної людини такий маневр можна зрозуміти, але з погляду ділової етики так робити однозначно не можна

  • Що допоможе утримати найкращого співробітника

    26 січня 2020 694

    Навіть серед найкращих відповідальних співробітників компанії виникає бажання звільнитися, коли ситуація максимально загострюється, а бажання працювати пропадає. На цей випадок, у будь-якого роботодавця повинна бути робоча система, націлена на запобігання цього.

  • Як перевернути пошук співробітника в конкурс на бажану вакансію

    1 грудня 2019 498

    Бажання кожного менеджера з персоналу - завжди бачити чергу талановитих здобувачів біля входу компанії. Але пошук робочого персоналу - це цілий складний процес, який потребує справжніх зусиль, щоб заманити черги кваліфікованих спеціалістів. Чим більше залучити здобувачів на пошук спеціаліста за вакансією, тим точніше можна підібрати робітника, який буде максимально точно відповідати потребам компанії. Саме тому перед HR-ом стоїть завдання створити конкурс пошуку серед пошуковців. Читайте у статті далі, як це зробити.

  • По результатах співбесіди

    25 листопада 2019 585

    Тільки відбулась співбесіда із бажаним здобувачем чи пройшла низка співбесід із заявленими кандидатами. Що роботодавцю слід робити далі?

  • Світові методики проведення співбесіди

    12 листопада 2019 1516

    Співбесіда чи інтерв’ю - серйозний етап підбору спеціаліста в компанію. До нього HR готується досить ретельно: відбирає відповідних вакансії претендентів, вивчає їх професійний досвід, готує сценарій ділової зустрічі. Загалом інтерв’ю проводиться у вільній формі та тільки менеджер з персоналу формує його сценарій. Дуже часто HR-ри запозичують важливі елементи та методи проведення співбесіди з досвіду колег інших країн. Саме про світові методики проведення співбесід сьогодні й піде розмова.

  • Способи нестандартного пошуку кандидатів

    10 вересня 2019 528

    Останнім часом, до цього їх спонукає й проблема відтоку кадрів, з вітчизняного ринку праці до європейських «солодощів», яка збільшується щорічно.

  • Як не втратити кандидата на вакансію

    13 серпня 2019 373

    Співбесіда - ділова зустріч, на якій роботодавець підбирає відповідного спеціаліста в компанію. Це досить відповідальна справа, бо за одну зустріч роботодавцю необхідно познайомитись зі здобувачем, як з людиною, оцінити його професійні здібності, дізнатися про головні якості. Тим паче, що на день роботодавець проводить таких співбесід досить багато та одразу сформувати якесь ставлення до пошуковця. Якщо вам сподобався спеціаліст на співбесіді та ви відчуваєте, що ця людина підходить на посаду в вашій компанії, то тримайте її обома руками та дайте їй зрозуміти, що ви цілком зацікавлені нею.

  • Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

    7 серпня 2019 498

    Головне завдання роботодавця, який займається пошуком кандидата на вакансію - підібрати відповідного вимогам спеціаліста. Цілком зрозуміло, що при цьому роботодавець намагаєть вибрати найкрощого претендента на цю посаду за наявними уміннями та навичками. Кожен роботодавець має свій перелік вимог до спеціалістів. Він сам може вирішувати, яким здобувачам краще відмовити в вакансії по результатам співбесіди. Саме вони сформували наступний перелік ненадійних спеціалістів, про яких піде мова в цій статті, і не рекомендують брати їх в підлеглі.

  • "Ніколи та нізащо": кого, не візмуть на роботу

    30 липня 2019 468

    Звичайно, на двері покажуть тим, хто буде спійманий на брехні або надає приводи сумніватися у тому, що він розповідає

  • Майже гамлетівське питання: змінювати чи не змінювати?

    26 липня 2019 340

    У світі існує два типи працівників. Й, у той момент, коли одним з них краще будувати професійну кар’єру, залишаючись з одним роботодавцем, інші спрямовані на регулярний пошук «кращого».


← CtrlCtrl →
3 з 26

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору