UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Методи управління персоналом

Публікації "Методи управління персоналом"

Сторінка 7 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Как не убить мотивацию у персонала

    19 лютого 2019 357

    Мотивация персонала играет важную роль в побуждении рабочего персонала работать лучше и быстрее. Как для команды в целом, так и для каждого сотрудника в отдельности необходимо найти подход и способы мотивации, так как у всех специалистов свои индивидуальные ценности. К сожалению, не все руководители знают, как и чем мотивировать рабочий персонал. А многие вместо того, чтобы настроить, убивают мотивацию на корню. Сегодня мы попробуем разобрать, как не убить мотивацию рабочего персонала и взбодрить сотрудников.

  • Навык мультизадачности в работе

    6 лютого 2019 522

    Все чаще работодатели выдвигают такое требование к соискателям как мультизадачность. Работа в современном мире и современных крупных компаниях требует быстрых реакций выполнения задач, иногда нескольких сразу. Поэтому современный специалиста – мультизадачный специалист, который умеет взять на себя сразу несколько задач для решения.

  • Украинское законодательство объявило "войну" производственному травматизму

    10 січня 2019 340

    На повестке ближайших двух лет работы отечественного правительства, сейчас стоит разработка и принятие не менее, чем 17 новых законов и подзаконных актов, которые станут базой постройки новой системы охраны труда в Украине

  • С песней по жизни. По "профессиональной жизни"

    31 грудня 2018 275

    В свободном доступе интернета, сейчас легко отыскать целый список мелодий, рекомендованных исследователями для музыкального фона вашей работы

  • Як надихнути співробітників

    9 грудня 2018 372

    Ні для кого не секрет, що єдиним ефективним способом надихнути співробітників є підйом заробітної плати або грошові заохочення. Але якщо компанія не передбачає фінансові розтрати та ліміти фінансового фонду обмежені, треба шукати інші способи та спроби надихнути робочу команду на успіх. На питання як, шукайте відповідь в цій статті.

  • Як навчитися звільняти співробітників

    3 грудня 2018 263

    Одним з важливих обов’язків керівника є уміння звільняти співробітників. Рани чи пізно з цим завданням стикаються абсолютно всі роботодавці. Молодим недосвідченим роботодавцям дуже важко і складно зробити це вперше чи вдруге. Чим далі, тим все точніше приходиться розуміння того, що це обов’язковий навик, без якого просто неможливо обійтися. Саме тому заданням для кожного роботодавця є навчитися цьому умінню як можна скоріше. Jobs.ua пропонує для вас декілька рекомендацій щодо того, як навчитися робити це.

  • Как управлять изменениями в команде

    2 грудня 2018 257

    Чтобы управлять изменениями в команде необходимо владеть особенным чутьем, которым владеет руководитель. Этому можно и даже нужно научиться любому начальнику и лидеру, чтобы отслеживать, быстро реагировать и корректировать работу коллектива и каждого члена в отдельности. Процесс этот достаточно сложный и долгий.

  • Какие бывают начальники

    30 листопада 2018 335

    Руководство бывает разное. Очень разное...

  • Чи складно жінкам керувати?

    29 листопада 2018 408

    Нам стало цікаво як самі жінки оцінюють керівні посади та чи готові вони самі взяти на себе всю відповідальність керівництва? Справа у тому, що одного бажання посісти керівну посаду недостатньо. І тут справа криється більше в наявності особистих вмінь і навичок, ніж у природньому покликанню.

  • Ознаки поганого керівництва

    15 листопада 2018 425

    Кожний, поважаючий себе керівник, повинен аналізувати свою роботу і постійно її корегувати. Виток бажання покращити своє керівництво береться з бажання розвиватися та вдосконалювати свої лідерські навички, свою компанію. Від лояльності лідерських якостей спеціаліста залежить робота усього колективу. А, як відомо, керівник може і надихнути, і навпаки відбити усіляке бажання приходити на роботу. Якщо ви самостійно хочете перевірити себе та свої лідерські навички, то уважно придивіться до наступних ознак поганого керівництва, можливо вони вам підкажуть, що вам необхідно скорегувати у подальшій роботі.


← CtrlCtrl →
7 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору