UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Методи управління персоналом

Публікації "Методи управління персоналом"

Сторінка 2 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як стати лідером у колективі

    9 липня 2022 650

    Щоб бути лідером необхідно мати неабияку сміливість кожен день ставати перед десятками, а може й сотнями своїх послідовників.

  • Що таке бронювання працівників та як воно оформлюється

    19 червня 2022 269

    Збереження цінних кадрів в компанії є релевантним для збереження балансу між захистом країни та підтримкою економіки під час війни. Одним з таких способів збереження складу працівників - бронювання працівників.

  • Підвищуємо індикатори щастя працівників під час війни

    12 червня 2022 320

    Разом з Jobs.ua розглянемо низку індикаторів щастя, завдяки яким роботодавець може створити абсолютно довірливу доброзичливу атмосферу в команді, яку не захочеться покидати ніколи при будь-яких обставинах.

  • Як зберегти бізнес під час війни

    21 квітня 2022 462

    Jobs.ua має доцільні поради, як втримати бізнес на плаву для власників малого та середнього бізнесу.

  • Керівник під час війни: як підтримувати і мотивувати свою команду?

    7 квітня 2022 889

    В умовах війни рівень стресу зріс у десятки разів, тому питання про те, яке керівнику під час воєнного стану підтримувати і мотивувати свою команду, набуває неабиякої актуальності.

  • Як організувати робочий процес під час війни

    3 квітня 2022 399

    Організувати роботу компанії, щоб повноцінно й стабільно протікали всі робочі процеси, як і під час звичайної повсякденності досить складно. Що необхідно зробити?

  • Причини, чому працівники не спілкуються з керівниками

    2 грудня 2021 628

    Відсутність у колективі конструктивного зворотного зв’язку призводить до ряду проблем: співробітники частіше піддаються стресу, що в кінцевому підсумку веде до професійного вигорання і погіршує мікроклімат в команді. Чому так відбувається? Давайте з’ясуємо, які найпоширеніші причини, чому співробітники не наважуються на зворотний зв’язок із своїм керівництвом.

  • Чому негативні стимули мотивації не працюють

    23 листопада 2021 559

    На жаль, у нашій країні ще з радянських часів укріпилася традиція спонукати працівників до діяльності за допомогою негативних стимулів мотивації. Але такий підхід в управлінні персоналом не надто ефективний. В цій статті з’ясуємо, чому він не працює і що можна запропонувати натомість.

  • Принципи створення сильної команди

    8 листопада 2021 407

    Якщо ви хочете, щоб ваша команда працювала злагоджено, а ризик появи конфліктних ситуацій був зведений до мінімуму, прислухайтеся до порад, викладених в цій статті.

  • Рівень щастя співробітників на робочому місці

    17 жовтня 2021 339

    Як підвищити рівень щастя співробітників на робочому місці.


← CtrlCtrl →
2 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору