UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Методи управління персоналом

Публікації "Методи управління персоналом"

Сторінка 4 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Мотивація співробітників в умовах кризи

    30 травня 2020 704

    Економічні процеси здатні суттєво впливати на стан та мислення робітників, й такий негативний тип цих процесів, як криза – це завжди виклик та ризики для бізнесу

  • Як організувати віддалену роботу у вашій компанії

    11 травня 2020 732

    Правильні відповіді на такі питання обумовлюють відсутність збоїв у роботі компанії при переході на віддалену роботу

  • Чи потрібно контролювати співробітників у робочий час?

    18 лютого 2020 529

    На сьогодні, з урахуванням скаженої динаміки ритму життя, питання про контроль робочого часу стоїть гостро. Не завжди персонал вміє концентруватися виключно на професійних завданнях. Згідно зі статистикою, майже до 30% часу витрачається даремно. Головним «винуватцем» такої ситуації є інтернет. Працівники офісів часто використовують всесвітню мережу в особистих цілях, просиджуючи 1–3 години на день у соцмережах, на форумах та інших ресурсах.

  • Як виявити токсичних співробітників в колективі

    19 січня 2020 1176

    Ейчари називають таких «токсичними співробітниками». Чому «токсичні»? Бо здатні «викликати отруєння» всього колективу, вправно використовуючи психологічні методи впливу на оточення. Вони зовсім не виділяються серед інших зовнішньо, їх нереально розпізнати при першій зустрічі. Проте, якщо такий персонаж знайшовся, діяти треба негайно.

  • Свято в кожен офіс

    23 грудня 2019 633

    Звичайно з такою «святковістю» треба не перебільшувати та не починати святкувати занадто заздалегідь

  • Як правильно організувати планування робочого дня зі співробітниками

    9 грудня 2019 1073

    Якщо ваша робота обумовлює наявність спільних результатів, коротка зустріч безпосередньо перед процесом її виконання, здатна лише посприяти результатам

  • Як навчати новачка

    2 грудня 2019 556

    Новачок на робочому місці потребує більшої уваги зі сторони менеджерів з персоналу, керівника відділу та більш кваліфікованих співробітників. Перші дні та тижні для нового спеціаліста в компанії дуже важливі: він дізнається про правила, традиції колективу, а також про свої прямі обов’язки. Інколи керівникам доводиться навчати новачка, який працює перші дні. Часто це завдання закріплено за конкретним робітником чи керівником в компанії, який наглядає на цей період за новачком. В цій статті знайдете відповіді на питання: «З чого почати навчання нового співробітника в компанії?» та «Як вірно побудувати навчання новачка?».

  • Процес делегування повноважень: основні помилки

    14 листопада 2019 1392

    Кожен член колективу має розуміти, що йому довіряють як спеціалісту й очікують від нього конкретний результат.

  • Адаптація керівника в новому колективі

    28 жовтня 2019 1244

    Про найважливіше у гармонійному знайомстві нового керівника із колективом та його максимально швидкій адаптації в ньому

  • Як одразу привчити колег не спізнюватись на роботу

    20 жовтня 2019 556

    Як тільки в компанії з’являється новий робітник, то він з самого початку вмотивований приходити на роботу вчасно. Але рутинні повсякденні задачі втомлюють спеціаліста та примушують лінуватися та запізнюватися на роботу. Якщо роботодавець не ставить вчасний прихід на роботу за обов’язкове правило, то рано чи пізно це питання постає гостро. Тому вихід - одразу встановлювати правила в компанії, порушення яких веде до відповідальностей та покарань.


← CtrlCtrl →
4 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору