UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Співбесіда без проблем

Публікації "Співбесіда без проблем"

Сторінка 9 з 56

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Поради до співбесіди, які не працюють

    11 травня 2019 290

    Готуючись до співбесіди вам, можливо, приходилось чути в свій адрес тисячі порад та рекомендацій турботливих родичей, близьких, друзів. Можливо, й ви самі не раз слухали поради коучей або HR-менеджерів у запису чи радились з ними напряму в пошуку видповидей на питання про результативну співбесіду. Але, як ви вже могли і самі впевнетися, не всі поради працюють відповідним чином на практиці. Ми зібрали для вас найбільш даремні поради, які ви могли почути чи ще почуєте від друзів, але вони не працюють або працюють лише в одиничних випадках. Давайте розберемось, що це за поради.

  • Як оцінити досвід здобувача на співбесіді?

    7 квітня 2019 533

    Питання підбору компетентнісних робітників для роботи в комнаії завжди є актуальним. Найчастіше на диловій зустрічі саме роботодавець максимально зацікавлений у співбесіді і задає багато каверзних питань, мета яких оцінити професіональний досвід здобувача. Але не всі питання дають необхідні результати, бо на них впливають багато факторів. Отже, які правильно підбирати питання та як оцінити досвід здобувача на такій діловій зустрічі, як співбесіда?

  • Що робити після співбесіди?

    2 квітня 2019 974

    Пройдена співбесіда з роботодавцем - це тільки половина пройденого шляху до працевлаштування. Тому й недивно, що багатьох здобувачив цікавить питання, а що робити після співбесіди, коли питання працевлаштування ще невирішене. Рекрутинговий сайт jobs.ua має для вас практичні рішення, що робити далі?

  • Правильні фрази та ніякого обману

    29 березня 2019 275

    Тому, кажучи слова подяки своєму екс-шефові за те, що він допоміг вам отримати важливий життєвий та робочий досвід, ви не брешете, як би там у минулому у вас не проходило звільнення.

  • Ознаки проваленої співбесіди

    27 березня 2019 263

    Успішно пройдена співбесіда може обіцяти запрошення від роботодавця. Саме таку ціль і сподівання має кожний спеціаліст, коли йде на ділову зустріч із работодавцем. Але, на жаль, не всі співбесіди закінчуються успішно. Здобувачі рекрутингового сайту jobs.ua хочуть знати справжні ознаки проваленої співбесіди, щоб помітити їх і зуміти вчасно вплинути на перебіг співбесіди. Отже, саме про це сьогоднішня наша стаття.

  • Легкое собеседование

    28 лютого 2019 256

    Такой подход сможет помочь вам пройти это испытание и, возможно, уберет страх перед другими подобными

  • Тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем

    27 лютого 2019 217

    Чи знаєте ви, що активний пошук роботи у здобувача займає приблизно стільки ж часу в день, скільки і звичайний робочий день. А окрім цього, на кожній співбесіді спеціаліст повинен бездоганно проходити таку зустріч і активно спілкуватися із роботодавцем. Це досить важке завдання, яке віднімає багато зусиль і часу. Але це ще не всі труднощі, які будуть виникати на шляху спеціаліста. Тому Jobs.ua вирішили підготувати практичні поради тим, на кого очікує співбесіда з роботодавцем.

  • Як припинити боятися співбесід

    25 лютого 2019 316

    Кожний перший здобувач відчуває збентеженість і збудженість, відвідуючи співбесіди. Це не дивно, від результатів співбесіди буде залежати ваша професійна доля. Молоді недосвідчені спеціалісти часто зазнають поразки на перших співбесідах і шукають роботу досить довго. А ось досвідчені спеціалісти тримаються на таких ділових зустрічах впевнено, що прискорює пошуки роботи.

  • Маленькая зарплата, как показатель возможностей карьерного роста?

    31 січня 2019 238

    А, вот теперь, именно тот момент, когда можно поинтересоваться насчет того, чего же вам ожидать от зарплаты в будущем

  • ТОП-ові впитання на співбесіді 2019 року

    21 січня 2019 250

    Новий рік на рекрутинговому ринку праці дозволив позначити нові тенденції не тільки в пошуку співробітників, але і в принципах проведенні співбесіди. HR-менеджери виділили ТОП основних питань на співбесіді, які роботодавці будуть задавати на співбесідах претендентам в 2019 році. Здобувачі готуйтеся!


← CtrlCtrl →
9 з 56

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору