UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Ваше здоров'я

Публікації "Ваше здоров'я"

Сторінка 9 з 43

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • З чого починається здоров'я

    10 лютого 2020 398

    Опитування, що були проведені серед роботодавців та українців, що працюють, демонструють дещо сумну картину

  • Вдала кар'єра чи довге життя: сучасна дилема офісного працівника

    13 грудня 2019 517

    Доведено, що чим частіше й довго триваліше люди відчувають стрес, тим важче їм впоратися із повсякденними завданнями та робочими вимогами

  • Як залишатися на позитиві на роботі й у житті

    8 грудня 2019 483

    Гарне самопочуття робітника на робочому місці - запорука його ефективної роботи та позитивного мікроклімату для всіх членів колективу. В реальності, спеціалісту доводиться щодня стикатися з купою проблем на робочому місці, вирішуючи поточні завдання та відносини. Насправді залишатися в гарному настрої на робочому місці так само важливо, як й у повсякденному житті.

  • Прості правила для покращення пам’яті

    20 листопада 2019 644

    Бережемо пам'ять

  • Багатозадачність проти продуктивності: як не нашкодити мозку

    19 листопада 2019 888

    Cучасним робітникам, що змушені працювати у певних умовах загальних просторів та вимог багатозадачності, слід придивитися до свого здоров’я

  • Методи боротьби з хронічною втомою

    11 листопада 2019 589

    Часто, запущений стан такої хворобливої втоми спричиняє справжню депресію, що призводить до великих проблем із здоров'ям людини

  • Наскільки шкідливо працювати вночі?

    6 листопада 2019 791

    Як би там не складалося, але нічна праця – ще те випробування

  • Трудоголізм виліковний

    29 вересня 2019 578

    Будь-який спеціаліст мріє про улюблену роботу, до якої лежить серце і подумки, на яку хочеться бігти з ранку і засиджуватись допіздна. Але й це бажання може зіграти з вами злий жарт, якщо така любов до вашої роботи переросте в трудоголізм. Дуже важливо бачити цю грань і вчасно зупинятися у своїх поривах працьовитості.
    Хворобливий трудоголізм і справді негативно відображається на загальному почутті спеціаліста, на його здоров’ї, часто на особистому житті. Проблема в тому, що не кожний спеціаліст може самостійно це помітити та навчитися розподіляти час роботи та відпочинку.

  • Работа в отпуск: за и против

    9 травня 2019 912

    Все ближе приближается время отпуска, а это значит, что пора планировать свой отдых и писать заявление. Не так сложно уйти в долгожданный отпуск, как оставить всю свою работу на кого-либо и не вспоминать о работе на этот период. Психологи выяснили, что полноценно качественно отдохнуть получается у половины отдыхающих. Вторая же половина не чувствует себя полноценно отдохнувшими по причине того, что даже на отдыхе им приходилось думать о работе или обращаться к работе, а некоторым и вовсе работать в отдельные дни. Сегодня поговорим о работе в отпуск: за или против.

  • Правильний відпочинок

    6 травня 2019 428

    Відпочивати треба правильно, хоча у кожного з нас, мабуть, своє розуміння щодо того, як йому відпочити «на всі 100%»

← CtrlCtrl →
9 з 43

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору